Homepage  / Vedete româneşti

Andra, declarații emoționante după aproape 16 ani de căsnicie cu Măruță: „Doi oameni făcuți unul pentru celălalt”

Andra, declarații emoționante după aproape 16 ani de căsnicie cu Măruță: „Doi oameni făcuți unul pentru celălalt”
24

de Cristina Țapu,

Andra și Cătălin Măruță formează un cuplu de aproape două decenii, însă iubirea lor pare să devină mai puternică de la o zi la alta. Artista are doar cuvinte de laudă la adresa celui care îi este alături și este de părere că întâlnirea lor a fost dictată de soartă. Iată ce a declarat Andra despre tatăl celor doi copii ai săi.

Andra, declarații emoționante la aproape 16 ani de căsătorie cu Cătălin Măruță

Andra susține că, de-a lungul timpului, dragostea dintre ea și Cătălin Măruță nu s-a schimbat, ci a devenit mai puternică, o adevărată oază de energie și susținere pentru ea.

Artista declară că prezentatorul o sprijină la bine și la greu și-i oferă liniștea de care are nevoie pentru a putea față tuturor proiectelor sale. Cătălin Măruță este un bărbat, romantic și foarte atent, a povestit Andra, într-un interviu recent acordat pentru OK!Magazine.

Cum arată casa în care locuiesc Andra și Cătălin Măruță Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 24

„Am avut mare noroc să ne găsim, să ne îndrăgostim, să ne punem încrederea unul în celălalt. Cred că este un miracol de câte ori se regăsesc doi oameni făcuți unul pentru celălalt. Și părinții noștri sunt de zeci de ani împreună, iată că și noi, sper ca și copiii noștri să găsească dragostea adevărată. Este un sentiment unic să te simți iubit, împlinit și în siguranță lângă omul pe care îl iubești. Îți dă putere și un sentiment că poți face orice îți propui„, a declarat Andra.

Artista afirmă că unul dintre secretele durabilității căsniciei lor constă în faptul că ambii împărtășesc același scop și au aceleași valori. Andra a devenit soția lui Cătălin atunci când ea avea doar 21 de ani, iar prezentatorul a depus mult efort pentru a-i intra în grații.

Cătălin Măruță este un bărbat romantic

La un anumit moment, artista a împărtășit cum soțul ei a reușit să o cucerească. Desigur, nu mulți nu și-ar închipui că Cătălin Măruță ar putea face gesturi romantice. Cu toate acestea, el obișnuia să îi aducă flori la fiecare întâlnire, dezvăluire făcută chiar de către Andra într-un interviu mai vechi.

La începutul relației, la fiecare întâlnire îmi cumpăra câte un trandafir sau un buchet de flori. Când eram la un restaurant mergeam să mâncăm și rugam chelnerul să îmi pună floarea undeva. Când plecam, plecam fără flori. N-a zis nimic o zi, două, trei, dar după o săptămână zice: ‘Dar ție nu îți plac florile?’, ‘Ba da, le ador!’, ‘Le-ai lăsat pe toate în restaurant!’… Eram atât de îndrăgostită”, povestea Andra, într-un interviu acordat Revistei Viva!

Andra și Cătălin Măruță și-au unit destinele pe 10 august 2008, evenimentul fiind unul dintre cele mai mediatizate ale vremii. Trei ani mai târziu, au devenit fericiții părinți ai primului lor copil, David. În 2015, familia s-a bucurat de sosirea pe lume a fiicei lor, Eva, care a făcut deja pași în lumea actoriei și a câștigat popularitate pe rețelele de socializare.

Prima lor întâlnire a avut loc în cadrul emisiunii Tonomatul DP2″, în perioada în care Andra își începea ascensiunea în carieră. Artista a mărturisit că Cătălin Măruță nu i-a atras atenția ca potențial iubit decât după ce și-a schimbat look-ul și a renunțat la părul lung.

Sursă foto: Instagram Andra – Cătălin Măruță

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton