; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andra

Andra, decizie radicală după ce a stat în izolare timp de două luni: „M-am hotărât să țin o dietă”

20 May 2020

Andra a postat pe contul de socializare un mesaj în care le mărturisește fanilor că a decis să scape de kilogramele în plus, acumulate pe perioada izolării. Artista le-a cerut acestora să îi ureze noroc în acest demers.

„După o perioadă în care am stat mult în casă și am gătit de toate și așa, m-am hotărât să țin o dietă cu mâncare sănătăoasă, să slăbesc sănătos. M-am apucat și de sport, așa că o să vă țin la curent cu ce se întâmplă. Urați-mi noroc!' a spus Andra la un InstaStory, de pe Instagram.

 

Din cauza pandemiei de coronavirus, Andra a trebuit să anuleze concerte în România și în Europa

În exclusivitate pentru TVMania, Cătălin Măruță, soțul și managerul Andrei ne-a povestit la sfârșitul lunii aprilie că toate planurile personale și profesionale au fost anulate în această perioadă: 

„Ca mulți oameni, eram cu gândul la următoarele vacanțe ale copiilor, voiam ca în aprilie să mergem câteva zile într-un loc frumos, poate la munte. Nu aveam planuri deosebite, dar o ajutam pe Andra la producerea noului ei spectacol, Pasión, de muzică latino, și la pregătirea turneului european pentru Tradițional. Urma să începem chiar în Italia. S-au amânat, desigur, toate concertele. Așteptăm să vedem pentru ce perioadă', a declarat Cătălin Măruță pentru TVMania.  

 

 

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV. Cătălin Măruță: „Mi-am mai adus aminte ce frumos e să stai cu familia ta, parcă e Crăciunul în fiecare zi'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare