; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andra cântă miercuri, 6 iunie, într-un mall din Bucureşti

05 June 2012

După ce Smiley a încins atmosfera în cadrul concertelor ProFM Live Session, a venit şi rândul Andrei să-şi impresioneze fanii cu un concert live. Evenimentul va avea loc miercuri 6 iunie, în Afi Palace Cotroceni din Bucureşti, iar Andra va fi acompaniată de băieţii din trupa Zero.

Am acceptat cu mare drag propunerea ProFM pentru acest concert ca între prieteni, mai ales că ştiu că publicul meu aştepta un astfel de concert cu band. De asemenea, mă bucur că voi cânta şi vor fi alături de mine băietii de la trupa Zero', a declarat Andra.

Suntem onoraţi că avem ocazia să susţinem un concert alături de o voce excepţională cum este cea a Andrei. Prima repetiţie a decurs excelent, am pus la punct structura pieselor, le-am aranjat şi vom mai face o repetiţie pentru restul detaliilor. După această primă experienţă vă pot spune că este foarte uşor să lucrezi cu un artist ca Andra. Se adaptează imediat pieselor, indiferent ce gen sunt. Am ajuns dintr-una într-alta să cântăm şi piese pe care nu le am aveam pentru concert', au zis membrii trupei Zero.

Ultimul videoclip al Andrei este la piesa What About Us':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare