; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andra: În copilărie, mi-aș fi dorit să fiu Monica Anghel

19 February 2012

Duminica aceasta, începând cu ora 19.45, Adelina Pestrițu vă prezintă idolii vedetelor mioritice. Tot atunci, aflăm cum ar prefera să se îmbrace Mihaela Rădulescu, dar și ce probleme au cel mai des femeile atunci când își aleg o vestimentație.

„Când eram mică, îmi doream să fiu Monica Anghel! O iubesc și ea știe lucrul ăsta!', a spus Andra. Alături de ea, Pepe, Ellie White, Roxana Ionescu și Bogdan Vlădău sunt doar câțiva dintre cei care au surprins cu preferințele lor.

La ce visează Mihaela Rădulescu

Prezentă la un eveniment de modă, Mihaela Rădulescu a dezvăluit reporterilor „D Paparazzi' că îi pasă de felul în care arată, iar cel mai bine se simte într-o ținută neagră.

Mihaela Radulescu si Dana Budeanu

Îmi pasă foarte tare de cum arăt, îmi pasă de imaginea mea. Dacă ar fi după mine m-aș îmbrăca numai în negru, dar nu prea mi se dă voie'.

Tot atunci, celebrul stilist Dana Budeanu ne mărturisește care este cea mai mare problemă vestimentară a femeilor. O femeie trebuie să se simtă bine în ceea ce poartă, dar trebuie să aibă și un pic de curaj, asta e singura problemă pe care o întâlnesc cel mai des, femeile nu au curaj deloc'.

Nu ratați duminică, 19 februarie, începand cu ora 19.45, show-ul monden D Paparazzi' prezentat de Adelina Pestrițu, la Kanal D.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare