; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andra

Andra: „Am zâmbetul pe buze aproape mereu”

26 April 2021

Pregătirile pentru Sărbătorile pascale sunt în toi în familia Măruță. Andra (34 de ani), jurata emisiunii „Românii au talent', ne-a dezvăluit ce tradiții păstrează și unde va petrece Paștele anul acesta.

Text: Bianca Ion

 

TVmania: A fost un an dificil pentru majoritatea dintre noi. Cum a fost pentru tine ultima perioadă?

Andra: Într-adevăr, a fost un an în care am fost nevoiți să ne schimbăm obiceiurile, în care ne-a fost teamă pentru sănătatea noastră și a celor dragi. Cu toții am resimțit un nivel de anxietate, mai mult sau mai puțin. Eu am reușit să îmi găsesc resursele pentru a zâmbi în fiecare zi datorită familiei mele.

 

Ce îți lipsește cel mai mult?

Mi-e dor de turnee și de concerte în aer liber. Pentru 2020 și 2021 aveam planificate turnee atât în mai multe orașe din țară, cât și din Europa. A fost un șoc faptul că trebuie să ne oprim pe termen nedeterminat, dar, până la urmă, este doar o amânare și cel mai important este ca toți să fim în siguranță. Sper să ne putem bucura cât mai curând de toate lucrurile pe care acum nu le putem face.

„O să vopsim ouă, ne vom descurca singuri, e o mare distracție pentru Eva și David să participe.'

 

Ce te-a ajutat să nu te scufunzi în butoiul cu anxietate în această perioadă?

Sunt o fire optimistă, cum spuneam. Am zâmbetul pe buze aproape mereu, chiar și în perioade grele, și am convingerea că orice dificultate se poate depăși, orice problemă este o provocare pe care o putem rezolva. Mi-am păstrat această viziune pozitivă pentru că am încredere în personalul medical, cred în știință, știu că oameni buni și dedicați se gândeau zi și noapte la soluții pentru noi toți și că tot ce puteam face era să respectăm regulile și să așteptăm. În continuare, putem ajuta fiind cât mai responsabili și solidari.

 

Cătălin Măruță ne spunea că această perioadă v-a apropiat mai mult și că îi era dor de tine, având în vedere că erați extrem de ocupați înainte.

Așa este! Munca ne ținea foarte ocupați și făcea să fim foarte obosiți de câte ori ne reuneam acasă. O parte bună a acestei perioade a fost că am petrecut mai mult timp împreună. Ne-am bucurat de toate clipele în care am putut sta de vorbă, am gătit și ne-am jucat cu copiii. Sigur, nu a fost ca o vacanță, Cătălin a lucrat permanent, iar copiii nu ne dădeau ocazia să stăm prea mult liniștiți, dar a fost bine. Întotdeauna este bine când suntem împreună.

 

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN REVISTA TVMANIA, DISPONIBILĂ ACUM LA TOATE PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. Conține programe speciale de Paște

  • Foto copertă și interior: Adrian Ivan
  • Hair: Livia Berceanu
  • Make up: Miky Ianovici
  • Styling: Hilke Muslim
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare