; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andra   Mi ai luat mintile (ft Pacha Man)

VIDEO. Andra a lansat videoclipul “Mi-ai luat mințile”

03 August 2017

Andra (care luna aceasta, pe 23, va împlini 31 de ani) vrea să cucerească vara aceasta topurile radiourilor cu piesa Mi-ai luat minţile' (feat. Pacha Man), la care a filmat şi un videoclip.

„Mi-ai luat mințile' este una dintre cele mai frumoase declaraţii de dragoste. Este un mod de a spune că nu mai poţi face nimic pentru a-ţi potoli pofta de viaţă pe care ţi-o dă o persoană anume. Cred că toţi trăim această fericire, mai ales vara, când responsabilităţile parcă se suspendă şi totul pare posibil!', a declarat artista.

Videoclipul a fost regizat de Alex Ceaușu și a fost filmat timp de două zile pe litoralul românesc. Pentru a surprinde răsăritul şi plaja pustie, Andra şi echipa ei s-au trezit la 3 dimineaţa. După ce artista a dansat pe malul mării, a pus în scenă o petrecere la piscină, împreună cu o trupă de dansatori. De asemenea, ea a filmat şi pe plaja de la Tuzla, încă nedescoperită de mulţi turişti.

În videoclip apare şi Elena Ghenoiu, dansatoarea româncă care s-a remarcat în SUA în ultima perioadă. Până în prezent, Elena a colaborat cu mai mulţi artişti de renume din industria muzicală internaţională, precum David Guetta, Pitbull sau Avicii.

Cele mai noi ştiri despre Andra le puteţi citi în numărul curent al revistei TVmania, de pe coperta căreia cântăreaţa ne zâmbeşte larg.

Vedeţi aici videoclipul Mi-ai luat mințile':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare