; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andra

Andra a lansat un nou videclip, „La refren”

30 March 2017

Cântăreaţa a lansat videoclipul piesei „La refren', cel mai recent single al ei, o melodie compusă de Marius Moga, Adrian Klein, Vlad Vedeş, pe un text de Marius Moga.

„«La refren» este o piesă de dragoste, care m-a cucerit chiar prin refren. Cred că mulţi se vor regăsi în starea pe care o transmite cântecul. Am încercat să sugerez trăirile unui om îndrăgostit şi prin videoclip, mai ales prin coregrafia mea. Sper ca fanii mei vor aprecia piesa şi clipul, mi-am dorit să fac ceva special pentru ei', a declarat artista.

 Vezi galeria foto >

Regizat de catre SAN, videoclipul a fost filmat cu lentile anamorfice pentru o proporţie ideală a imaginii pe ecran, iar pentru efectul panoramic, dansul Andrei a fost filmat din toate unghiurile. Artista a fost nevoită să danseze pe o suprafaţă transparentă suspendată la aproape 3 metri înalţime, iar camera a surprins de dedesubt mişcările ei.

Recent, Andra a lansat albumul Iubirea schimbă tot', al 13-lea album din cariera de aproape 17 ani a artistei. Pe micile ecrane o puteţi vedea pe Andra la Pro TV în calitate de jurat în două emisiuni: vinerea, la „Românii au talent', şi duminica, la „Vocea României Jr'.

Vedeţi aici videoclipul „La refren':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare