; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andra a lansat un nou single – „Telephone”

06 July 2011

Pentru Andra, anul 2011 înseamnă muncă, muncă și iar muncă. Fie că vorbim de viața personală, unde trebuie să fie cu ochii în patru și să aibă grijă de bebelușul David Alexandru, sau de viața profesională, cântăreața poate să fie dată drept exemplu pentru perfecțiunea de care dă dovadă.

Ultimul proiect al artistei a fost lansarea noului single, „Telephone'. Urmează, cum era de așteptat, clipul, la care Andra va începe să filmeze la sfârșitul lunii.

Ultima piesă semnată Andra, „Something New' este deja un succes și se difuzează în peste 20 de țări, printre care Germania, Austria, Canada și Franța.

Familia stă pe primul plan

Luna trecută, familia Măruță se ocupa de botezul fiului, la care au participat peste 250 de invitați. Organizarea unui asemenea eveniment a cerut multă atenție din partea Andrei, dar și a lui Cătălin Măruță.

Cum era şi firesc, de când au devenit părinţi Andra şi Cătălin au alt program, de care nu se plâng sub nici o formă, mai ales că se ajută reciproc.

„Cătălin mă ajută foarte mult, recunosc. Îi face plăcere şi ar face orice de dragul lui David, simt şi văd asta în fiecare zi. Se implică în tot ce îi trebuie celui mic, se descurcă perfect să-l hrănească, să-l schimbe, să se joace cu el', ne-a mărturisit cântăreaţa.

Şi are dreptate! Cătălin e fascinat de noua sa meserie de părinte, pe care o consideră „solicitantă, interesantă şi intensă, plină de emoţii şi griji'.

După botez, urmează vacanța!

Cătălin şi Andra pot acum să se gândească şi la vacanţă. „Ceea ce ştim cu siguranţă la acest moment e că vom pleca în Spania, la Marbella, timp de vreo zece zile. Am mai fost acolo şi ne-am simţit fantastic, e un loc excelent, îl recomand oricui. Plănuim să-l luăm şi pe David, probabil că asta va fi prima lui vacanţă, dacă nu intervine nici o schimbare de program până atunci', ne-a zis Cătălin.

Din Marbella, direct la „Românii au talent'

Începând cu jumătatea lui august, Andra va redeveni jurat la „Românii au talent' şi va pleca prin ţară alături de Andi Moisescu şi Mihai Petre în căutare de noi talente. Însă vedeta Pro nu-şi face griji, căci nu va sta prea mult departe de David: „Practic, noi, juraţii, nu avem plecări lungi, voi lipsi de acasă doar câteva zile pe săptămână pe tot timpul caravanei'.

Ascultă aici ultimul single semnat de Andra:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare