TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andra floare de nu ma uita

VIDEO. Andra a lansat piesa “Floare de nu-mă-uita”

26 October 2016

Andra, care este nominalizată la Premiile TVmania 2016 la categoria Cea mai populară vedetă de televiziune, a lansat un nou single, “Floare de nu-mă-uita”, în colaborare cu Dorian. Premiera clipului a avut loc ieri seară, pe canalul oficial de YouTube al artistei.

“«Floare de nu-mă-uita» este o piesă în care cred mult. De când am ascultat-o prima oară, mi s-a făcut pielea de găină, am simțit-o până în suflet și am cântat-o cu toată ființa mea. De câte ori lansez o piesă mi se pare că dăruiesc fanilor mei o bucățică din sufletul meu, așa că mă simt foarte emoționată până aflu cum li se pare, dacă le place. Sper din inimă să le placă!”, ne-a spus Andra.

Despre colaborarea cu Dorian, Andra declară:

 “M-am înțeles foarte bine cu Dorian și mă bucur că ne-am întâlnit în drumurile noastre profesionale, este o persoană foarte talentată”.

Dorian face parte din gașca HaHaHa Production și este foarte entuziasmat și încrezător în această piesă: 

“«Floare de nu-mă-uita» este o piesă foarte puternică și cu o însemnătate aparte. Ca o trimitere la un vers, cu siguranță aș putea spune că e “ruptă din inima” noastră.  Mă bucur că avem ocazia să transmitem un mesaj și niște sentimente cu care mulți oameni pot relaționa”.

Piesa «Floare de nu-mă-uita» (feat. Dorian) este o co-productie Andra Records & MediaPro Music.

Vezi aici videoclipul Andra – “Floare de nu-mă-uita”:

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...