; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andra

Andra a lansat o piesă de vară împreună cu Descemer Bueno, „Camarero”

18 June 2019

Andra revine pe piaţa muzicală cu o nouă piesă latino, „Camarero', pe care o cântă împreună cu rapperul Descemer Bueno.

„Soare, dans, petreceri în aer liber! Asta e pentru mine vara perfectă, pasiune și sentimentul de libertate! Mulțumesc că ascultați “Camarero” cu mine! Să dăm muzica și inima mai tareeee!', a scris jurata de la „Vocea României' pe Facebook.

Andra şi Descemer s-au întâlnit în 2017 și au petrecut împreună câteva zile într-un studio din București, compunând și experimentând pe diverse ritmuri. Andra a fost încântată de creativitatea și personalitatea compozitorului cubanez, iar Descemer a rămas impresionat de vocea Andrei și de compatibilitatea ei cu stilul care l-a consacrat, latino cu elemente de hip-hop. Atunci a luat naștere piesa Camarero, Andra influențând piesa de la primele versuri și acorduri, cubanezul ascultând cum sună piesa pe vocea ei.

Să lucrez cu Andra, cea mai mare artistă din România, este o mare plăcere. Sunt convins că piesa Camarero se va auzi toată vara!', a declarat Descemer Bueno.

Descemer are un simț extraordinar pentru muzica ritmată, are salsa în sânge, umor și creativitate incredibila. Mă bucur că am avut ocazia să ne cunoaștem. Cred că mai putem face multe lucruri frumoase împreună', a spus, la rândul ei, Andra.

Prima colaborare dintre Andra şi Descemer Bueno a fost pentru versiunea în limba română a hitului „Nos Fuimos Lejos', alături de Enrique Iglesias, singura variantă a piesei cu un artist din Europa. Varianta în limba română a Nos Fuimos Lejos a fost singura care aproape a egalat numărul de vizualizări pe YouTube ale piesei originale (52 milioane, respectiv 55 milioane). Colaborarea lui Enrique Iglesias, Descemer Bueno și Andra a avut 2 milioane de vizualizări în primele 36 de ore și a devenit în scurt timp numărul 1 pe toate canalele de difuzare.

Andra a mai colaborat în trecut şi cu alţi artişti latino: cu Pachanga pentru Sudamericana şi cu David Bisbal pentru Without You'.

Născut la Havana, Descemer este cunoscut atât ca solist, cât și ca producător muzical și compozitor. A iubit dintotdeauna muzica, începându-și cariera ca profesor de muzică, iar apoi ca membru într-o formație de jazz. A scris muzică și pentru filme, dintre care „Havana Blues' (2005) și „Havana Eva' (2010), ambele premiate la festivaluri și cu distincția de Cea mai bună coloană sonoră. Are în portofoliu deja 12 hituri nr. 1 în Top Billboard, 31 premii și 17 nominalizări inclusiv Latin Grammy și Latin Billboard.

Vedeţi aici videoclipul piesei „Camarero':


 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare