; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andra nov2013   photo Bogdan Moldovan   no watermark 58

Andra a lansat colindul “Moș Crăciun vine-n oraș”

22 December 2014

Andra il aduce pe Mos Craciun in oras, prin intermediul unui colind special, o reinterpretare a celebrului cantec Santa Claus is coming to town', din 1934.

Mi-a facut mare placere sa cant iar pentru Cutiuta Muzicala, mi-am adus aminte de copilarie. Sper ca cei mici sa se bucure de acest nou album special', a spus Andra.

Mos Craciun vine-n oras' este inclus pe cea mai noua Cutiuta Muzicala, Colectia Cantece de iarna', proiect coordonat de Liliana Stefan si produs de MediaPro Music, special conceput pentru cei mici. Pentru acest colind, partea de backing vocals a fost asigurata de corul de copii Urban Kids.

Pe langa Andra, vocile altor sase vedete ale caror voci apar pe acest nou material discografic: Loredana Groza, Dan Bittman, Monica Anghel, Oana Sarbu, Anca Turcasiu si Malina Olinescu.

Noua Cutiuta Muzicala contine opt cantecele: Mos Craciun vine-n oras', Saniuta',  Omul de zapada', Mos Craciun mai stai un pic', Mos Craciun cu plete dalbe', Craciunul a venit', Tu steluta stralucesti', Astazi s-a nascut Hristos'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare