; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andra nov2013   photo Bogdan Moldovan   no watermark 58

Andra a filmat videoclipul piesei “Atâta timp cât mă iubeşti”

26 November 2013

Andra a filmat, miercurea trecută, un videoclip pentru single-ul Atâta timp cât mă iubeşti', interpretat împreună cu Marius Moga. Clipul, în regia lui Iulian Moga, a fost filmat în cinci locaţii: într-o casă din zona Parcului Carol, la un salon de înfrumuseţare, într-un restaurant şi într-un club.

[Not a valid template]

Povestea clipului surprinde momente dintr-o zi specială, ziua de naştere a Andrei. În această zi, ea primeşte cadou o maşină, merge la salonul de înfrumuseţare, unde se întâlneşte cu două prietene, Adela Popescu şi Andreea Bănică, după care, la restaurant, este surprinsă cu tort şi şampanie, iar ziua sa se termină cu o petrecere de zile mari, la care participă mulţi prieteni.

Printre vedetele care i-au fost alături la filmarea acestui clip se numără Ami, Nicole Cherry, Matteo, Alina Eremia, Dorian Popa, Sorin şi Mihai de la Akcent, Corina, Piticu de la Simplu, Pepe, Red Blonde, Alb Negru, Robert Reamzy şi Miky, fosta solistă de la K -pital. Filmările au durat peste 16 ore, însă timpul a trecut foarte repede! În plus, petrecerea de la final, cu prietenii şi colegii mei, m-a făcut să nu mai simt deloc oboseală. Ne-am distrat de minune!', a spus Andra.

Până la lansarea noului videoclip, puteţi asculta aici noul single Atâta timp cât mă iubeşti':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare