Homepage  / Vedete româneşti

Andra a început un program strict. Cum intenționează să scape de 10 kilograme: „Corpul îți dă semne să faci ceva”

Andra a început un program strict. Cum intenționează să scape de 10 kilograme: „Corpul îți dă semne să faci ceva”
13

de Cristina Țapu,

Andra (37 de ani) a luat hotărârea fermă de a scăpa de kilogramele în plus. Jurata de la Românii au Talent" a făcut o alegere importantă pentru a-și menține forma fizică. Ea a dezvăluit strategia pe care o are în plan pentru a slăbi.

Andra a declarat război kilogramelor în plus

Soția lui Cătălin Măruță este una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră. Încă din adolescență, a reușit să cucerească publicul român cu vocea ei impresionantă.

Fiind prezentă constant pe micile ecrane, Andra a acordat întotdeauna atenție aspectului său. Artista a recunoscut că, uneori, a apelat la mici trucuri” pentru a-și ascunde imperfecțiunile. Acum, ea a decis să scape definitiv de kilogramele în plus. Nu singură, ci cu ajutorul unui specialist în nutriție, așa cum procedează multe dintre vedetele autohtone.

Cum arată casa în care locuiesc Andra și Cătălin Măruță Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Desigur, cu toate că a fost criticată de mulți dintre internauți pentru kilogramele în plus, cântăreața nu aluat această decizie din nemulțumire față de aspectul său. Jurata de la Românii au Talent” își propune să elimine kilogramele în plus în interesul sănătății sale.

„Eu v-am zis o chestie, că trebuie să fii mulțumit de tine și să fii așa cum te-a lăsat Dumnezeu. Sunt foarte bucuroasă de ceea ce eman, de fericirea pe care o am în suflet, dar ce ține de sănătate…aici nu trebuie să te complaci, să zici ‘lasă că-i bine’.

Nu! Tot ce ține de sănătate trebuie făcut, pentru a ști că ești bine, pentru copii, pentru familie. “Am apelat la… (n.r. denumirea centrului) ca să mai dau câteva kilograme jos pentru sănătate.

Repet, nu pentru că nu-mi place cum arăt, pentru că sunt extrem de încântată de tot ce sunt, dar atunci când corpul îți dă semne că trebuie să faci ceva…atunci dacă nu reușești singur, trebuie să apelezi la specialiști. (…)

Dacă vă este mai greu să țineți singuri o dietă sau să aveți un stil de viață mai sănătos, este mereu mai ușor să apelezi la un nutriționist.”, a spus Andra, pe pagina contului personal de Instagram.

Andra a vorbit public despre trucurile la care a apelat pentru a-și masca greutatea

În cadrul emisiunii Românii au Talent”, Andra a dezvăluit că intenționează să piardă 10 kilograme. Totodată, a recunoscut că nu a reușit să slăbească până acum deoarece nu se acceptase pe deplin. Adesea, recurgea la diverse artificii”, încercând să ascundă imperfecțiunile. Unul dintre aceste trucuri implica purtarea a mai multe perechi de lenjerie intimă pentru a-și masca burtica.

„Este foarte interesant ce se întâmplă aici, pentru că azi dimineață când ieșeam din cabină vorbeam cu colegii mei și discutam despre cum te simți, câți ani avem, câte kilograme. Am cu 10 kilograme mai mult decât ar fi trebuit la înălțimea mea să am. 

În primă fază am fost complexată de acest lucru, ba mai mult că, dacă purtam o pereche de pantaloni… Vă arăt, am o burtică care pare că sunt gravidă. Aici mi se pun toate kilogramele, dar mă simt așa de sexy și de frumoasă! Nimeni nu-i ca mine, ia uite!”, a declarat Andra Măruță, la „Românii au talent”. 

Sursă foto: Instagram Andra – PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton