; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andra: “Cătălin va fi mereu o surpriză pentru mine”

28 October 2011

Andra (25 de ani) şi Cătălin Măruţă (33 de ani) au devenit părinţii unui băieţel acum opt luni, dar, mărturisesc ei în revista TV Satelit ce apare pe piaţă sâmbătă, 29 octombrie, bebeluşul nu le-a încurcat deloc planurile romantice.

Chiar dacă subiectul principal al discuţiilor dintre ei a devenit David, asta nu schimbă deloc datele problemei, subliniază cei doi.

Andra ne-a mărturisit că şi acum, după trei ani de căsnicie, primeşte mesaje frumoase de la soţul ei: „De ce nu ne-am da mesaje romantice? Ce are misiunea de părinte cu evoluţia relaţiei noastre? Multă lume are impresia că dacă apare un copil, cuplul uită să-şi facă declaraţii de iubire sau să-şi spună lucruri de suflet. Eu cred că asta se întâmplă numai în familiile care nu sunt suficient de consolidate, de îndrăgostite. Oamenii care se iubesc sunt mai legaţi sentimental atunci când au şi copil, orizontul şi universul lor se lărgesc, nu se reduc'.

Indiferent de programul de lucru, concerte şi alte obligaţii profesionale, „eu şi Andra ne păstrăm, orice-ar fi, o felie de weekend şi pentru noi, găsim o soluţie', dezvăluie prezentatorul de la „Happy Hour' (Pro TV)

Cântăreaţa este încântată de creativitatea lui Cătălin şi de felul cum acesta o surprinde, mai mereu. „Mă surprinde, fiindcă are o imaginaţie ieşită din comun şi nu-i place să trăiască banal. Cătălin va fi întotdeauna o surpriză imensă pentru mine, în cel mai bun sens, ştiu asta.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare