; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andi Vasluianu (2)

Andi Vasluianu va fi gazda noului reality-show de la Pro TV: „Super Trip”

24 June 2015

Pro TV va lansa o nouă emisiune. În această vară, „Super Trip', un format tip reality-show, îl va trimite pe Andi Vasluianu într-o călătorie prin întreaga țară.

Andi Vasluianu (2)

Pentru prima dată în postura de prezentator al unei emisiuni TV, Andi Vasluianu a declarat: „De abia aștept să pornim la drum, să intrăm pe linie dreaptă spre distracție si să ne bucurăm de vacanța asta. Vreau în primul rând să ne distrăm, pe urmă să ne distrăm și la final, în special, să ne distrăm! De restul ne vom ocupa pe parcurs.'

Ce presupune „Super Trip'? În două cuvinte: distracție și provocări. O serie de concurenți, grupați în echipe de câte 2 persoane, vor călători în toată România, vizitând cele mai importante și apreciate obiective turistice. Călătoria promite a fi una de vis, cu multe probe distractive și provocări pe cinste! Totuși, un singur pas greșit și totul devine un coșmar.

Formatul original – Coach Trip – deținut de ITV Studios a fost difuzat în premieră de Channel 4 din Marea Britanie. Până în prezent, autocarul a străbătut 38 de țări, precum Andorra, Austria, Belgia, Franța, Germania, Grecia, Italia, Maroc, Spania, Ungaria, Turcia sau Tunisia. Emisiunea va fi produsă de Zucchero Media, casă de producție care realizează și formatul „Visuri la cheie'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare