Homepage  / Vedete româneşti

Andi Vasluianu, imagini superbe cu soția lui. Ce mesaj emoționant a avut pentru Laura, de ziua ei

Andi Vasluianu, imagini superbe cu soția lui. Ce mesaj emoționant a avut pentru Laura, de ziua ei
6

de Roxana Mirea,

Andi Vasluianu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu soția lui, Laura. Din iubirea celor doi au venit pe lume doi copii: Maia și Toma. Astăzi, 23 martie, actorul i-a surprins plăcut pe cei care îl urmăresc pe rețelele sociale cu o serie de imagini cu superba lui soție. Laura împlinește o frumoasă vârstă, iar actorul nu putea lăsa o asemenea ocazie să treacă neobservată. Iată ce mesaj emoționant a scris Andi Vasluianu în dreptul pozelor cu Laura.

Andi Vasluianu, mesaj emoționant de ziua soției sale

Andi Vasluianu este căsătorit cu Laura Fierăscu. Cei doi s-au întâlnit acum vreo zece ani, iar din iubirea lor, au venit pe lume doi copii: Maia și Toma. Actorul din „Taximetriști” își iubește nespus de mult soția, iar dovada o reprezintă și mesajul emoționant pe care la publicat pe rețelele sociale, cu ocazia zilei de naștere a Laurei.

Astăzi, Laura împlinește o frumoasă vârstă, iar Andi Vasluianu nu putea lăsa ca o asemenea ocazie specială să treacă neobservată. Acesta a publicat o serie de imagini cu aleasa inimii sale, alături de care a scris că este un om norocos.

Sunt un om norocos, chiar sunt! La mulți ani, iuba mea!” a scris Andi Vasluianu, pe Facebook.

andi-vasluianu-mesaj-emotionant-de-ziua-sotiei-sale-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Internauții n-au stat mult pe gânduri și i-au transmis și ei gândurile lor bune Laurei. „ Norocosilor! La mulți ani minunați, Laura! Pupici”, „La multi ani ocrotiți, luminoși și fericiți!”, „Să o faci fericită și să vă iubiți! La mulți ani!”, „La mulți ani binecuvântați și plini de sănătate!” sunt doar câteva dintre comentariile transmise de fani.

Cum s-au cunoscut Andi Vasluianu și soția lui

Anterio căsătoriei cu Laura, actorul trecuse printr-un divorț, după numai un an de căsnicie cu prima lui soție. Pe Laura a cunoscut-o în timp ce lucra la o bancă, unde actorul avea semnat un contract. Nu știe dacă a fost dragoste la prima vedere, însă cu siguranță „a fost dragoste”.

„Eu până la soţia mea n-am ştiut să menţin o relaţie. Mă şi plictiseam foarte repede, după doi ani şi ceva voiam să ies din relaţia în care eram. N-am crezut niciodată că o să am o relaţie de lungă durată. Dacă încerci să te armonizezi cu cel de lângă tine şi dacă simţi dinamica cuplului, e ca atunci când înoţi în mare. Nu trebuie să i te împotriveşti valului. Te mulezi pe el. Am încercat să fiu foarte atent la soţia mea. Noi, bărbaţii, tindem să ne pierdem atenţia şi mai avem şi prostia de-a încerca să vă rezolvăm problemele în loc să vi le ascultăm. Suntem două planete diferite, ăsta-i adevărul! Dar trebuie să devenim compatibili cumva. Dar doar dacă ne ascultăm unul pe altul”, a dezvăluit Andi Vasluianu, la un moment dat, pentru OK Magazine.

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton