; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Super Trip

Andi Vasluianu are ajutoare celebre la „Super Trip” (Pro TV)

30 June 2015

Andi Vasluianu nu a plecat singur în călătoria prin țară. Alături de el, în echipa emisiunii „Super Trip' se află Ruby și Dorian Popa, precum și Doinița Oancea și Majda Yolo.

[Not a valid template]

După peripețiile din jungla africană, Ruby și Dorian au hotărât să pornească într-o călătorie presărată cu provocări și multă distracție. La urcarea în autocar, cei doi au declarat că sunt entuziasmați de ceea ce urmează.

„Abia aștept să mă cunosc cu toți concurenții din Super Trip și să plecăm într-o aventură care, sper eu, mă va duce prin toate locurile frumoase din țara noastră. Sunt absolut sigur că Ruby va face față cu brio tuturor provocărilor și că distracția va fi pe măsură.', a declarat Dorian.

La rândul ei, Ruby a spus: „Mă consider norocoasă că fac echipă cu Dorian, pe care toată lumea îl cunoaște deja ca fiind foarte muncitor și ambițios și alături de care am trecut printr-o experiență foarte importantă în viața amândurora. Cele 21 de zile petrecute împreună în jungla africană ne-au ajutat să ne cunoaștem foarte bine unul pe celălalt și să scăpăm de perioada de acomodare.'.

Alături de Ruby și Dorian, actrițele Doinița Oancea și Majda Yolo sunt gata să demonstreze că merită să rămână în această călătorie până la final.

La urcarea în autocar, Majda Yolo a declarat că „Excursia aceasta a picat fix când trebuia! Sunt sigură că o să fie foarte frumos. Îmi place să cunosc oameni noi și locuri interesante. Alături de prietena mea bună, Doinița, sunt convinsă ca vom experimenta o mulțime de lucruri și ne vom distra! Nu cred că aș fi făcut o echipă mai bună cu altcineva. Fiți alături de noi și vă garantez că o să vă distrați și voi'.

Doinița a acceptat provocarea lui Andi Vasluianu de a-și petrece vara în autocarul Super Trip: „Acest proiect este pentru mine un soi de revanșă pentru toate excursiile și taberele ratate în copilărie din cauza mamei mele, căreia îi era teamă să mă lase sa plec fără ea! În ultima vreme, sunt tentată să-mi testez limitele și sunt sigură că vor fi activități care să-mi permită acest lucru. Mă bucur că partenerul meu de drum este o prietenă foarte bună. Eu și Majda ne plănuiam de ceva timp o călătorie în care să plecăm singure. Contează ca omul cu care faci echipă să te cunoască. Pe lângă asta, e important să existe comunicare, iar noi de foarte multe ori comunicăm doar privindu-ne. Sunt nerăbdătoare să înceapă aventura și distracția!'

O serie de concurenți, grupați în echipe de câte două persoane, vor călători în toată România, vizitând cele mai importante și apreciate obiective turistice din orașele prin care va trece.

Alături de cele două echipe formate din Ruby și Dorian Popa, respectiv Doinița Oancea și Majda Yolo, încă șase concurenți sunt gata de provocările pregătite de Andi Vasluianu.

Te-ar putea interesa și:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare