; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andi Moisescu revine la Pro TV cu un nou sezon Apropo TV

Andi Moisescu vorbește despre parkour și artă, duminica aceasta, la „Apropo TV”

16 June 2017

Duminică, de la ora 12:45, în Apropo TV, Andi Moisescu încheie epopeea Estetica frumosului din cadrul rubricii România care este. Avem o țară mică, veselă și plină de socluri. Faptul că monumentele nu stau efectiv pe socluri, ci sunt așezate în vecinătatea lor imediată, ține de o formă de inventivitate națională unică. Amalia Năstase, Marius Florea Vizante, Theodor Paleologu, Alex Tocilescu și Cristian Lică discută săptămâna aceasta despre ce s-a făcut și, mai ales, despre ce o să se facă în viitor, pentru că, în cele din urmă, monumentele nu sunt ale noastre, ci ale copiilor copiilor noștri.

Se zice despre stomac că ar fi al doilea creier, de aceea e bine să înțelegem ce și cum mâncăm, să nu ne îndopăm tradițional și să ne îmbolnăvim românește. Stela Popescu și Cosmin Dragomir discută duminică, în rubrica Bucătarium, despre diferența dintre produsele tradiționale și cele autentice și încheie prin a silabisi câteva substanțe care nu-și au locul în niciun fel de mâncare, indiferent de geneză.

În Joyride, Andi discută despre parkour cu Marius Cristian Glovaschi, iar în Next Gen, invitatul acestei ediții Apropo TV este Roman Tolici, care a descoperit că este înzestrat cu aptitudini remarcabile în momentul în care a început să mâzgălească frumos pe marginea cărților care-i plăceau, apoi a urmat Liceul Academic de Arte Plastice Igor Vieru din Chișinău și mai apoi Academia de Arte Plastice din București. În Chișinău, prietenii l-au sfătuit să plece mai departe la București, în București, colegii de breaslă l-au îndemnat să plece și mai departe, în Eurpoa occidentală și bogată. Roman Tolici însă a ales să rămână în atelierul lui din Piața Amzei. Întreaga poveste o aflăm duminică, de la 13:05.

După atâtea coduri galbene de furtuni și grindină, mai trebuia să apară și-un curcubeu. În rubrica Pubfather, Dragoș Mușat și Bogdan Moraru comentează câteva spoturi publicitare realizate pentru un cunoscut brand de bomboane gumate, colorate.

Duminică, de la ora 12:45, sau în reluare după miezul nopții, românii sunt invitați să urmărească cel de-al 25-lea sezon Apropo TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare