; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andi Moisescu şi Olivia Steer s-au relaxat la schi

03 February 2011

Andi Moisescu şi soţia lui, Olivia Steer, s-au întors recent dintr-o vacanţă de opt zile, în Austria. „Sloganul staţiunii Ischgl, în care am stat, spune totul: Relax. If You CanExact aşa e. De cum am ajuns sus, pe domeniul de schi, care măsoară 248 de kilometri de pârtii, am avut impresia că e locul în care s-au adunat toţi nebunii. Am simţit imediat că acolo e locul meu', a povestit prezentatorul emisiunii „Apropo TV', de la Pro TV.

Aceasta a fost a doua vacanţă în care cei doi soţi au mers fără cei mici (au doi băieţi, David – 4 ani şi Luca – 2 ani) şi s-au distrat de minune: au bătut traseul montan pe schiuri şi s-au dat cu săniuţele.

„Ce n-am reuşit în copilărie am reuşit acum. O coborâre spectaculoasă cu săniuţele, la 11 noaptea, de la 2.500 de metri altitudine, în nocturnă, pe un traseu lung de şapte kilometri. La început am crezut că n-o să-mi ajungă, după jumătatea traseului am avut impresia că nu se mai termină', a mărturisit Andi – care va fi şi jurat în emisiunea „Românii au talent', ce debutează pe 18 februarie la Pro TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare