; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andi Moisescu revine la Pro TV cu un nou sezon Apropo TV

Andi Moisescu revine la Pro TV cu un nou sezon „Apropo TV”. Când e programată prima ediție și ce rubrici noi apar

12 April 2017

Cu o ușoară întârziere față de celelalte emisiuni lansate în grila de primăvară a Pro TV, emisiunea lui Andi Moisescu, „Apropo TV', se întoarce pe micile ecrane duminică, 16 aprilie, de la ora 12:30, cu un nou sezon: cel cu numărul 25.

Andi Moisescu dă startul noului sezon dintr-un studio abia ieșit din mâna decoratorilor și propune două rubrici noi-nouțe: Bucătarium și Joyride, se arată într-un comunicat trimis de postul tv. 

Ce rubrici noi va avea, de duminică, „Apropo TV'

  • Bucătarium e un manifest de cultură culinară axat pe trenduri gastronomice.

Participă, săptămânal, specialiști (chefs, bucătari, bloggeri & vloggeri culinari) și vedete pasionate de gătit. În prima ediție, invitații vorbesc despre condimente, în contextul în care așa-numitul Spice is Nice este unul dintre trendurile gastronomice dominante în 2017. 

  • Joyride este un magazin săptămânal de cultură urbană, cu focus pe sporturi urbane, gaming (trenduri, jocuri, competiții, evenimente) și artă urbană (graffiti, fotografie, video).

În prima ediție, la Joyride vine Marius Constantin, campion european la freestyle skateboarding în 2015.

Rubrici deja cunoscute în sezonul 25 „Apropo TV'

În sezonul 25, revin și câteva dintre rubricile consacrate: România care este, PubFather și NextGen

  • România care este comentează cu umor, detașare și documentare întâmplările și fenomenele definitorii pentru lumea… sau țara în care trăim.

În prima ediție începe un serial dedicat fenomenului global Fake News/ Știri false, care pleacă de la observația că nu doar America lui Trump trăiește în plin post truth/ post adevăr. Trăim și noi, doar că-i spunem, mai puțin pretențios, manipulare. Comentează creativul Bogdan Naumovici, jurnalistul Lucian Mândruță și stand up comedian-ul Costel.

  • PubFather este descendentul direct al Mărcii înregistrate și a rămas cel mai longeviv produs de televiziune din România dedicat industriei de publicitate.

Săptămânal, Andi Moisescu și invitații lui, personalități marcante ale industriei publicitare și ale showbiz-ului românesc dezbat aici, cu umorul caracteristic Apropo TV, cele mai importante campanii și reclame ale momentului. În prima ediție, PubFather intră în detaliile unei noi obsesii naționale: bricolajul. Participă Raul Gheba și Victor Oprișan de la MullenLowe și scenaristul Octav Gheorghe.

  • NextGen e o platformă pentru newcomer-ii din muzică, film, fashion și arte plastice & vizuale.

Este o rubrică dedicată artiștilor noii generații, iar invitatul primei ediții din sezonul 25 este Jazz 8 – un rapper polivalent, al cărui univers creativ se întinde de la Tudor Arghezi la ordonanțele de ugență ale actualului guvern.

Duminică, de la 12:30, sau în reluare după miezul nopții, românii sunt invitați să urmărească cel de-al 25-lea sezon „Apropo TV'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare