; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andi Moisescu

Andi Moisescu, gazda unei noi emisiuni de la Pro TV. Cum va arăta noul show

17 July 2017

Pro TV a anunțat că a achiziționat licența de producție a unui nou format, „Who knew?', de la FremantleMedia. La noi, emisiunea se va numi „Pe bune?!'.

Potrivit unui comunicat al postului, emisiunea – o competiție între două echipe formate din vedete din România, conduse de doi căpitani ale căror nume nu au fost încă făcut publice – va fi prezentată de Andi Moisescu.

Printr-un intermediul unui mesaj video, Andi Moisescu a dezvăluit câteva detalii despre noul său proiect de la Pro TV: „Nu știu dacă ați aflat. Avem un nou format toamna asta la Pro TV. O să vă spun ce şi cum din aproape în aproape. Aveți trei variante de răspuns, doar una e corectă. Prezentator va fi: a) George Soros, b) Cătălin Moroşanu, c) Andi Moisescu. Pot să vă spun atât: Vom avea o mulţime de celebrităţi. Miliardari, nu prea. Show-ul e de categorie grea. 12 runde de curiozităţi nemaiîntâlnite. E ceva, dar răspunsul corect «c’est moi» – Moisescu'.

'Show-ul ăsta e plin de întrebări și răspunsuri incredibile, dar cât se poate de reale. Bine, de la întrebare la răspuns ar fi de parcurs vreo două biblioteci, cinci enciclopedii şi jumătate de internet. Mă rog, nu e cazul, ştiu eu răspunsul corect de fiecare dată. Și încă una: show-ul se va baza, pe lângă prezentator, pe doi căpitani de echipă (…) – doi actori puşi pe glume. Pe bune! Doar nu vreți să aflați totul de acum', a continuat Andi Moisescu.

În documentul citat anterior, postul explică faptul că în formatul „Who knew?' este vorba „de  un joc simplu, ușor de urmărit, fără aplicații sau reguli complicate, dar cu răsturnări de situație savoroase în final. Telespectatorii vor învăța ceva nou și surprinzător în fiecare ediție a show-ului, lucruri la care nu s-ar fi gândit vreodată, dar pe care, cu siguranță, nu le vor uita! Este o competiție amuzantă, care va îmbina perfect comedia cu întrebări și răspunsuri șocante de cele mai multe ori'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare