; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andi Moisescu a stat trei săptămâni pe o insulă 2

Andi Moisescu a stat trei săptămâni pe o insulă

28 August 2013

Juratul de la “Românii au talent” Andi Moisescu nu se dezice de rol nici pe timpul vacanţei. Aflat în Skiathos, insula grecească de care s-a bucurat timp de trei săptămâni împreună cu familia, Andi a organizat concursul Skiathos are talent.

Participanţi – copiii aflaţi în vacanţă, juriu – pe sprânceană, după cum declară chiar Andi:

„Good guy – Vasilis, Bad guy – Andreas, iar eu, pe post de domnul Andra. Olivia a încercat să se pună bine cu Bad guy, dar imediat ce-a revenit la masa juriului, colegul a fost necruţător', povesteşte Andi amuzat.

Din „program' n-au lipsit demonstraţiile de wakeboard, mono-ski, gimnastică, numere de echilibru pe canoe, dar nici cântăreţii sau dansatorii la catarg. „Cert este că toţi concurenţii s-au clasat în marea finală, care va avea loc anul viitor, pe aceeaşi plajă', dezvăluie juratul.

andi-2

Picture 1 of 8

Andi a profitat de timpul petrecut acolo pentru a-i iniţia pe fiii lui în cât mai multe sporturi nautice.

„David a început cursurile de wakeboard, iar după o săptămână, Luca a început să mă bată la cap că vrea şi el pe schiuri deşi, între noi fie vorba, încă n-are cinci ani', a mai povestit Andi. Fiind înconjuraţi de mulţi copii greci, David şi Luca au sporovăit cât e ziua de lungă în limba engleză. „Ai mei au început uşor, uşor s-o rupă şi-n limba greacă. Eu încerc să ţin pasul cu ei', a mai spus Andi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare