Homepage  / Vedete româneşti

Andra, surpriză de proporții din partea lui Cătălin Măruță, în fața publicului clujean. Mulțimea a izbucnit în urale când Florin Piersic a urcat pe scenă

Andra, surpriză de proporții din partea lui Cătălin Măruță, în fața publicului clujean. Mulțimea a izbucnit în urale când Florin Piersic a urcat pe scenă
12

de Cristina Țapu,

Cătălin Măruță (45 de ani) i-a pregătit o surpriză soției sale, Andra (37 de ani), pe scenă la concertul „Tradițional 2” de la Cluj, cu ajutorul unui invitat special și cu totul neașteptat. Momentul inedit a impresionat-o profund pe Andra, dar a adus lacrimi de bucurie și în ochii celor prezenți în sala de concert!

Andra, surpriză de proporții din partea lui Cătălin Măruță, în fața publicului clujean

Andra Măruță a susținut un concert folcloric la Cluj-Napoca, de Ziua Națională a României. În timpul călătoriei cu avionul către eveniment, Cătălin Măruță s-a întâlnit pur întâmplător cu Florin Piersic, iar prezentatorul a profitat de ocazie pentru a-l ruga să participe la concertul soției sale. După câteva momente de cumpănă, Florin Piersic a acceptat. Actorul a urcat pe scena evenimentului și a transmis un mesaj publicului.

Cum arată Andra fără strop de machiaj și fără filtre. Fanii au fost surprinși când au văzut imaginileIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„Cea mai mare bucurie, cel mai frumos cadou, nu mai vreau nimic de Crăciun. Cea mai mare onoare să vă avem aici cu noi. Mă înclin!”, a declarat Andra pe scenă.

Florin Piersic a primit aplauze la scenă deschisă

Florin Piersic se întorcea cu avionul de la București, unde susținuse un spectacol, când l-a întâlnit pe Cătălin Măruță. Actorul a stat puțin pe gânduri înainte de a accepta invitația prezentatorului TV, dar a făcut-o cu plăcere, gândindu-se la bucuria pe care avea să o trăiască Andra, precum și publicul din Cluj.

„Măruță și cu asta mică, ei sunt finii mei, eu i-am cununat. Vă spun tuturor sănătate, la mulți ani, toate cele mai bune, să vă dea Dumnezeu ce știu eu și eu știu o grămadă de prostii. (râde) Am venit cu mult drag. M-am gândit să viu, să nu viu, dar cum să nu viu dacă eu mă întâlnesc cu cei care, de fapt, sunt vecinii mei, prietenii mei, clujenii mei”, a declarat Florin Piersic, în fața publicului. Discursul său a fost întâmpinat cu ropote de aplauze de către cei prezenți în sală, iar Andra a fost emoționată și onorată să-l aibă alături pe marele actor.

Trebuie menționat, totuți, că nu Florin Piersic le este naș celor doi, așa cum însuși actorul a mărturisit pe scenă de la Cluj-Napoca. Nașii cuplului sunt o pereche de tineri apropiați cuplului.

Florin Piersic, o viață dedicată scenei și publicului

Născut la 27 ianuarie 1936 în Cluj-Napoca, Florin Piersic și-a început cariera în domeniul artistic la Teatrul de Comedie din București, unde și-a pus în valoare talentul actoricesc și pasiunea pentru scenă. În anii ’60, a făcut tranziția în lumea filmului, debutând în pelicula „La patrule”, iar apoi consolidându-și prestigiul în producții ca „Toate pînzele sus” (1976) și „Mihai Viteazul” (1971).

Florin Piersic a strălucit în numeroase roluri memorabile, devenind una dintre cele mai iubite și cunoscute figuri ale ecranului românesc. Cu o abilitate excepțională de a se adapta la o varietate de personaje, el a jucat în comedii, drame și filme de aventură, demonstrând versatilitatea sa actoricească în fiecare proiect în care a fost implicat.

Colaborarea sa cu regizorul Sergiu Nicolaescu în filme precum „Cu mâinile curate” (1972) și „Ultimul cartuș” (1973) i-au adus recunoașterea criticilor și a publicului, consolidându-și reputația de actor cu o prezență captivantă pe ecran.

Sursă foto: Instagram Andra Măruță

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton