; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anda Călugăreanu, la „Doamne de poveste”

16 October 2011

Astăzi, de la 16.30, la „Doamne de poveste', Olivia Steer îi invită pe telespectatori în universul fascinant al celei care i-a cucerit pe români cu stilul ei inconfundabil- Anda Călugăreanu.

Viața ei au fost cântecul, scena și fiica ei, Ioana, în brațele căreia și-a găsit sfârșitul. Anda Călugăreanu i-a cucerit pe toti cu timbrul ei vocal inedit și i-a molipsit cu optimismul ei, cu pofta ei de viață. Cu toate acesta, viața Andei Călugăreanu a fost presărată cu multe momente dureroase, unul dintre ele fiind despărțirea de soțul ei, Dan Tufaru, îndrăgostit de o altă femeie, Vasilica Tastaman.

Fiica Andei, Ioana Tufaru, își amintește de clipa revederii cu cea pe care a considerat-o, toată viața, vinovată de nefericirea mamei ei:

„Mă bucur din tot sufletul că am cunoscut-o pe Vasilica Tastaman exact cu câteva luni înainte să nu mai fie și întâlnirea mea cu ea a fost foarte plăcută, neașteptat de plăcută. A fost întâmplarea fericită să mă duc să-i cer un autograf și să-i spun atât: eu sunt Ioana, fiica Andei și a lui Dan Tufaru, la care ea mi-a pus mâna pe obraz, a lăcrimat și a spus: să nu-mi porți pică, să nu fii supărată pe mine, eu nu am nicio vină că s-a întâmplat așa , așa a fost să fie', își amintește Ioana.

Pentru Ioana Tufaru, Anda Calugareanu a fost mai mult decât o cântăreață plină de șarm și o mamă excepțională: „Mama a fost o soră, a fost prietenă în primul rând pentru că noi discutam orice, aveam o relație foarte bine închegată', își amintește Ioana Tufaru.

Prietenii apropiați ai Andei Călugăreanu, Alexandru Arșinel și Stela Popescu rememorează, la „Doamne de poveste', clipele minunate petrecute împreună.

Noi fiind și foarte solicitați  uneori rămâneam în urma Andei ca pregătire, ca hărnicie, ea se mobiliza extraordinar și la premieră simțeam că parcă Anda ne-a luat-o un pic înainte', își amintește Alexandru Arșinel.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare