; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Liviu Varciu

Anda Călin și Liviu Vârciu, la un pas de despărțire. Dezvăluiri neașteptate: „Am stat despărțiți 4 luni”

25 June 2021

De la o vreme Liviu Vârciu încearcă să păstreze departe de ochii lumii viața sa privată. Dacă înainte se etala public cu fiecare parteneră și oferea detalii picante din relațiile sale, lucrurile s-au schimbat de când formează un cuplu cu Anda Călin, femeia care i-a oferit doi copii. 

Experiența de viață și-a pus amprenta pe atitudinea lui Liviu Vârciu. Chiar dacă în ultimii ani s-a mai implicat în proiecte TV, acesta nu a mai dorit să ofere multe informații despre relația amoroasă cu Anda Călin, alături de care formează un cuplu de cinci ani. 

Anda Călin și Liviu Vârciu au împreună o fetiță și un băiețel, însă nu toate lucrurile au fost roz în relația lor. Începutul a fost dificil de gestionat pentru amândoi, iar certurile nu au lipsit. Chiar dacă acum se înțeleg de minune, Anda Călin a dezvăluit că timp de 4 luni cei doi au fost despărțiți:

„Mă înțeleg foarte bine cu Liviu, chiar spre perfect. Însă, ca în orice relații, sunt și discuții, dar mici, asta contează cel mai mult. Dacă ar fi totul roz unde am ajunge, ne-am plictisi.

 Vezi galeria foto >

Au fost unele discuții la început pentru că în orice cuplu, nu doar la noi este vorba despre acomodare. Noi ne-am mutat împreună pe 1 ianuarie 2017, am stat despărțiti patru luni, în 2018, după care ne-am împăcat și ne-am mutat din nou împreună', a măturisit Anda Călin pentru Playtech.ro.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare