; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anda Adam vrea lumea la picioare

01 February 2010

Anda Adam ştie că o piesă de club (precum cel mai recent single „My Love On You') merge la pachet cu o ţinută şi o coregrafie electrizante.

De câţiva ani încoace, Anda Adam (29 de ani) lansează piese cu priză la public. După hit-urile „Selecta' (feat. Alex), „Ajutor', „Nai nai' sau „Sufletul meu', a venit rândul single-ului „My Love On You' să cucerească topurile din România. Piesa, compusă de Mihai Ristea, unul dintre membrii trupei Montuga, are toate şansele să prindă şi peste hotare. De fapt, asta este şi dorinţa Andei pentru 2010: să lanseze noul single şi pe plan internaţional. Iar planurile ambiţioase ale cântăreţei nu se opresc aici. Ea vrea să rupă gura târgului la selecţia naţională pentru Eurovision din luna martie cu piesa „Surrender' (feat. Connect-R).

Atentă la detalii

Cât priveşte un nou material discografic, Anda nu este convinsă că îl va lansa anul acesta: „Avand în vedere că vânzarea albumelor e la pământ, e destul de delicată problema', ne-a spus ea. Momentan, cel mai important lucru pentru Anda este să-şi pună la punct show-urile pe care le prezintă în concertele sale: „O mare parte din coregrafii le-am făcut împreună cu dansatorii mei, dar am lucrat şi cu mulţi coregrafi foarte buni de la noi. Îmi place să mă implic total în show-urile mele. Iar în ceea ce priveşte costumele, în momentul de faţă, am apelat la serviciile creatoarei Lena Criveanu pe care o ador pur şi simplu', ne-a mărturisit cântăreaţa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare