Homepage  / Vedete româneşti

Anda Adam și soțul său au fost surprinși de furtuna care a făcut ravagii în Dubai: „Mi-e frică să deschid ușa. Este groaznic!”

Anda Adam și soțul său au fost surprinși de furtuna care a făcut ravagii în Dubai: „Mi-e frică să deschid ușa. Este groaznic!”
16

de Cristina Țapu,

Anda Adam a fost surprinsă de o furtună puternică în timpul vacanței sale în Dubai. Ploaia a inundat numeroase străzi și a îngreunat circulația, iar rafalele de vânt au doborât copaci și cabluri de electricitate. Cu toate acestea, artista continuă să se bucure de vacanța pe care o petrece în cadrul unui hotel de lux.

Anda Adam a fost surprinsă de furtuna puternică care a măturat Dubaiul

Anda Adam și soțul ei, Joseph, au pășit pe tărâmuri exotice, dar au fost surprinși de furia unei furtuni neașteptate în Dubai. Imagini spectaculoase au fost capturate, evidențiind străzile transformate în râuri și copacii căzuți. Cu toate acestea, după tumultul naturii, artista se bucură acum de soarele strălucitor la o plajă de lux. Călătoria lor a început cu un zbor privat către Dubai, fiind întâmpinați cu fast și dulciuri în salonul VIP.

anda-adam-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Din păcate, vremea nu le-a fost prielnică deloc. O furtună neașteptată s-a abătut asupra lor, aducând cu ea precipitații abundente care au inundat străzile din Dubai, afectând chiar și metroul și centrul comercial. De la etajul 28 al hotelului lor, unde este cazată, Anda Adam a arătat fanilor urmările furtunii care a măturat Dubaiul.

„Sunt în Dubai și am prins o vreme… Nu am prins niciodată asemenea vreme în Dubai! Este groaznic! Habibi, come to Dubai! Închid ușa că mi-e frică! Sunt la etajul 28 și e din ce în ce mai rău furtună afară! Mi-e frică sa deschid ușa! Hai să vedeți ce e afară!”, a transmis Anda Adam, pe pagina contului personal de Instagram. Cu toate acestea, Anda Adam s-a îndreptat către una dintre plajele de lux din Dubai, dar a întâmpinat obstacole pe drum. Calea către destinație era inundată, iar pe străzi se adunase apă în urma furtunii.

Soțul Andei Adam a decis să preia numele de familie al artistei

Recent invitați în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, Anda Adam și Yosif Mohaci și-au adus aminte de unul dintre cele mai memorabile momente din viața lor – logodna, care a avut loc în Cappadocia.

Anda-Adam-insarcinata-a-doua-oara-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 16

Cei doi au relatat cu umor despre cum a avut loc cererea în căsătorie și despre faptul că Anda era hotărâtă să fie cea care îl cerea pe Yosif în căsătorie, doar că afaceristul s-a dovedit a fi mai rapid decât ea.

Afaceristul a dezvăluit și care este motivul pentru care a ales să preia numele de familie al artistei. „A zis: „ori îmi iei numele, ori nu zic da!”, a dezvăluit Yosif.

„Da, el mi-a luat numele. Noi ne-am gândit, cumva în acest context, pentru faptul că el și-a început cariera în zona aceasta a filmului, că are o rezonanță mai bună și este un nume mai potrivit pentru un actor. Atunci, împreună ne-am gândit că Joseph și Adam chiar sună a nume de actor. Și am spus: OK, facem invers. Iar el a spus: „Ok, iau eu numele tău, pentru că îmi va folosi pe scenă”, a povestit Andra, conform Revistei Viva!

Sursă foto: Instagram Anda Adam – Libertatea

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton