Homepage  / Vedete româneşti

Anda Adam și Yosif Mohaci au stabilit data nunții. Primele detalii despre petrecerea cu 500 de invitați

Anda Adam și Yosif Mohaci au stabilit data nunții. Primele detalii despre petrecerea cu 500 de invitați
10

de Redactia Tvmania

Anda Adam este gata să îmbrace rochia de mireasă. Artista a stabilit data nunții și plănuiește să organizeze o petrecere grandioasă, la care sunt invitați aproximativ 500 de oameni! Iată detaliile!

Anda Adam și Yosif Mohaci, nuntă cu 500 de invitați

Anda Adam și Yosif Mohaci s-au cununat civil la sfârșitul anului 2022 și acum sunt hotărâți să-și consfințească uniunea și în fața lui Dumnezeu. Cuplul planifică o nuntă de amploare și a demarat deja pregătirile pentru evenimentul ce va avea loc la finalul lunii iunie.

Joseph Adam joacă Miami Bici 2. Cum a ajuns soțul Andei Adam să facă parte din distribuțieIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Anda Adam și soțul ei au planificat să-și sărbătorească cununia religioasă pe 29 iunie. Cei doi au declarat că intenționează să organizeze o mare petrecere, iar majoritatea invitaților vor fi din străinătate, provenind din cercul de cunoștințe al soțului.

Artista a dezvăluit că atât ea, cât și partenerul ei de viață, au avut dificultăți în alegerea locației pentru nuntă, fiind nehotărâți între România și Paris, având în vedere că mulți dintre membrii familiei lui Yosif Mohaci locuiesc în Franța, iar deplasarea în România ar fi dificilă pentru ei.

„Pe 29 iunie vrem să facem nunta. Și cununia religioasă, și petrecerea. Vreo 500 de persoane. Jumătate vin din străinătate din partea soțului: Paris, Elveția… Noi de aia am fost așa indeciși, pentru că nu știam dacă să o facem aici sau să o facem în străinătate, pentru că el este născut la Paris, este francez și atunci toți invitații lui, 80%, vor veni de acolo. Restul sunt ai mei, de aici. Avem o echipă întreagă (pentru organizarea nunții), pentru că ar fi foarte complicat”, a declarat Anda Adam, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Soțul Andei va purta numele de familie al artistei

Logodna celor doi a avut loc în Cappadocia, într-un peisaj de vis, iar afaceristul a decis să preia numele de familie al soției sale.

Afaceristul a dezvăluit și care este motivul pentru care a ales să preia numele de familie al artistei. „A zis: „ori îmi iei numele, ori nu zic da!”, a dezvăluit Yosif.

„Da, el mi-a luat numele. Noi ne-am gândit, cumva în acest context, pentru faptul că el și-a început cariera în zona aceasta a filmului, că are o rezonanță mai bună și este un nume mai potrivit pentru un actor. Atunci, împreună ne-am gândit că Joseph și Adam chiar sună a nume de actor. Și am spus: OK, facem invers. Iar el a spus: „Ok, iau eu numele tău, pentru că îmi va folosi pe scenă”, a povestit Andra, conform Revistei Viva!

Sursă foto: Instagram Anda Adam

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton