; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anda Adam și Victor Slav s-au bronzat în plină iarnă în Cancun

23 February 2012

Anda Adam și Victor Slav au respectat și iarna aceasta tradiția de a pleca într-o vacanță prelungită în Statele Unite, urmată de un bronz prelungit în Cancun. Ca de fiecare dată, ei s-au distrat în New York, orașul pe care Anda îl vizitează constant de 14 ani.

„Nu este pentru prima dată când ajungem în Cancun. Ne-am reîntors pentru că este foarte aproape de State și pentru că ne-am simțit foarte bine rândul trecut. Totul te atrage aici, începând cu ospitalitatea oamenilor, vremea bună și continuând cu priveliștea minunată, distracția și apa care are o culoare incredibilă, parca ar fi fosforescentă, de culoarea smaraldului', a spus Victor Slav, prezentatorul rubricii „Vremea' de la Pro TV.

Pentru Anda, nimic nu se compară cu distracția de pe plajele din Cancun, mai ales când pentru a ajunge acolo nu îți trebuie decât câteva ore.

„De fiecare dată din SUA am mai plecat și în alte părți, de obicei destinații cu climă tropicală, unde am ajuns mult mai repede decât dacă am fi plecat direct din România', a spus artista.

anda-adam-i-victor-slav-s-au-bronzat-n-plin-iarn-n-cancun

Picture 2 of 4

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare