; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anda Adam, ocupată să lanseze melodii de succes

08 July 2010

Rămâne să vedem dacă noul single "Cadillac" se va bucura de acelaşi succes ca My Love on You'

După ce a dat lovitura cu piesa My Love on You' în Turcia, Serbia şi Ucraina şi a lansat un clip la piesa Madam' (feat. Saha Lopez), Anda Adam revine în atenţia fanilor cu un nou single, Cadillac'. Piesa a fost compusă de Anda împreună cu Zozo de la ZRecords. Mai mult, cântăreţa a pregătit un show senzaţional pe care îl va prezenta la Romanian Music Awards, eveniment care are loc în piaţa Mihai Viteazul din Craiova pe 10 iulie.

.

În cadrul Premiilor Muzicale Româneşti (Romanian Music Awards), Anda Adam este nominalizată la două categorii, cea mai bună cântăreaţă şi cel mai bun pop. Show-ul va fi prezentat de Connect-R şi Giulia, iar pe scenă vor mai urca să cânte, printre alţii, Guess Who & Spike, Grasu XXL, Smiley, Puya, Andreea Bălan, Alex, Connect-R, Deepside Deejays, Deepcentral, David DeeJay & Dony, Narcotic Sound şi Neylini. Romanian Music Awards sunt organizate de Music Channel şi Radio 21 cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local al Municipiului Craiova.

.

Deşi e criză, nu faci pauze mari între single-urile şi videoclipurile pe care le lansezi, cum reuşeşti?

Dorinţa de a oferi publicului meu melodii noi şi dragostea pentru muzică mă fac să fiu constantă în activitatea mea. Nu aş putea sta departe de scenă oricât de solicitantă ar fi viaţa de artist. Sunt ambiţioasă şi am muncit foarte mult pentru tot ce am realizat. Nu mă plafonez, sunt perfecţionistă şi ştiu exact cum vreau să sune sau să arate show-urile mele.

.

Ce promovezi în prezent?

În prezent, promovez un nou single, Cadillac'. Este o piesă de care m-am îndrăgostit imediat ce am auzit-o şi mă bucur că am mers pe instinct atunci când am ales să o lansez pentru că, în prezent, este difuzată de toate radiourile din ţară şi nu numai. My Love On You' a ajuns pe primul loc în multe ţări din Europa, iar Cadillac' urmează acelaşi drum. Este o piesă dance, cu un sound fresh, perfect pentru club.

.

Am auzit că, încet, încet, îi cucereşti pe străini… Pe unde mai eşti în topuri?

My Love On You' este licenţiată în multe ţări din Europa şi este pe primul loc în Turcia, Serbia, Ucraina.

.

Vei cânta la Romanian Music Awards pe 10 iulie la Craiova, cum te-ai pregătit?

Da, chiar la asta lucrez intens de câteva săptămâni împreună cu dansatorii mei. Pregătim un show plin de energie, o coregrafie bine pusă la punct. Premiile Muzicale Româneşti este unul dintre cele mai importante evenimente pentru noi artiştii şi este normal să pregătim un show pe măsură.

.

Cine îţi face costumele? Investeşti foarte mult în show-urile tale?

Lucrez de ceva timp cu Lena Criveanu pe care o iubesc pur şi simplu! Simte şi înţelege tot ce îmi doresc. Ştie să facă ţinute care să mă avantajeze, să fie în trend şi spectaculose în acelaşi timp. Când vine vorba de show-uri, investesc foarte multă muncă în primul rând, dar nici partea financiară nu este de neglijat pentru că încerc să ofer publicului ţinute diferite la fiecare spectacol şi cele mai bune coregrafii şi dansatori. Investesc în ţinutele dansatorilor la fel cum o fac şi în hainele mele de show. Nu fac niciodată rabat la calitate, iar asta, cum este şi firesc, costă.

.

Când şi unde pleci în vacanţă vara aceasta?

Încă nu m-am gândit la vacanţă pentru că sunt în plină campanie de promovare a noului single. Îmi doresc să ajung undeva la soare, pe o plajă, la fel ca în fiecare an.

.

Ascultaţi aici piesa Andei Adam, Cadillac':

.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare