; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anda Adam la EXATLON (3)

Anda Adam, prima concurentă eliminată din Echipa Faimoșilor, de la “Exatlon”: “Nu m-am gândit decât la vorbele mamei mele…”

31 January 2018

Obosiți, după ce au luptat până la ultima picătură de energie împotriva echipei Exatlon Mexic, membrii celor două tabere de la Exatlon România au pășit în studioul amenajat din Republica Dominicană pentru a afla cine este concurentul din Echipa Faimoșilor care părăsește competiția. Anda Adam, Andrei Stoica și Ion Oncescu au fost cele trei vedete propuse pentru eliminare de coechipieri.

Înainte de verdict, Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii, le-a transmis concurenților un mesaj:

Milioane de români v-au admirat curajul, forța, dăruirea, ambiția și faptul că v-ați unit și ați reprezentat cu cinste România. În numele lor vă felicit pentru ceea ce ați făcut în meciul cu Mexic și mă înclin în fața voastră. Este o seară care va fi dificilă pentru Faimoși, unul dintre cei trei nominalizați va pleca acasă', le-a spus Cernat concurenților.

Apoi, a rostit numele primului eliminat din Echipa Faimoșilor: Anda Adam.

 Vezi galeria foto >

Artista a mărturisit că și-a dorit eliminarea și le-a mulțumit fanilor pentru că au ajutat-o în acest sens. Artista a mai spus că starea fizică nu i-a mai permis să continue competiția: la revenirea în țară, va fi supusă unei operații. 

„Atunci când m-am accidentat, am știut că nu voi mai putea participa, dar am sperat că totuși nu este ceva grav și îmi pot reveni dacă am parte de repaus. Am mai fost operată la piciorul stâng și mama mea, care cu siguranță ne privește acum, înainte să plec la Exatlon, mi-a spus să am grijă cu piciorul la care sunt operată. În momentul în care m-am accidentat, nu m-am gândit decât la vorbele mamei mele', a spus Anda Adam.

De-a lungul competiției Exatlon, Anda Adam a dovedit că este o luptătoare, aducând puncte importante echipei și sustinandu-și coechipierii în momentul dificil al concursului si nu numai. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare