Homepage  / Vedete româneşti

Anda Adam a vrut să-l ceară pe Yosif în căsătorie, dar el a fost mai rapid. Motivul pentru care afaceristul poartă numele artistei

Anda Adam a vrut să-l ceară pe Yosif în căsătorie, dar el a fost mai rapid. Motivul pentru care afaceristul poartă numele artistei
11

de Cristina Țapu,

Anda Adam și Yosif Mohaci formează un cuplu discret, iar la finalul anului 2023 au decis să se căsătorească civil, în cadrul unei ceremonii foarte restrânse. Acum, Anda Adam a povestit cum a decurs cerea în căsătorie și a dezvăluit că ea avea de gând să-l ceară în căsătorie, doar că afaceristul a fost mai rapid și a făcut el pasul cel mare.

Anda Adam, detalii inedite despre cererea în căsătorie din Cappadocia

Recent invitați în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, Anda Adam și Yosif Mohaci și-au adus aminte de unul dintre cele mai memorabile momente din viața lor – logodna, care a avut loc în Cappadocia. Cei doi au relatat cu umor despre cum a avut loc cererea în căsătorie și despre faptul că Anda era hotărâtă să fie cea care îl cerea pe Yosif în căsătorie, doar că afaceristul s-a dovedit a fi mai rapid decât ea.

Joseph Adam joacă Miami Bici 2. Cum a ajuns soțul Andei Adam să facă parte din distribuțieIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„A vrut să-mi facă o surpriză în franceză, să mă ceară ea. Și eu aveam de gând, așa că am făcut o surpriză la surpriza ei. Am fost în Cappadocia, am fost de acord cu toată echipa, cu fotografi, cu toți cei care erau acolo și atunci i-am făcut eu ei surpriză când era pe un leagăn„, a povestit afaceristul, în cadrul emisiunii.

Afaceristul a dezvăluit și care este motivul pentru care a ales să preia numele de familie al artistei. „A zis: „ori îmi iei numele, ori nu zic da!”, a dezvăluit Yosif.

„Da, el mi-a luat numele. Noi ne-am gândit, cumva în acest context, pentru faptul că el și-a început cariera în zona aceasta a filmului, că are o rezonanță mai bună și este un nume mai potrivit pentru un actor. Atunci, împreună ne-am gândit că Joseph și Adam chiar sună a nume de actor. Și am spus: OK, facem invers. Iar el a spus: „Ok, iau eu numele tău, pentru că îmi va folosi pe scenă”, a povestit Andra, conform Revistei Viva!

Anda Adam și-a creat cont pe o platformă destinată adulților

Artista a căutat metode de a obține venituri suplimentare fără eforturi excesive. Astfel, inspirată de exemplele altor personalități din showbiz-ul românesc, cum ar fi Loredana Chivu sau Daniela Crudu, Anda Adam a decis să devină activă pe platforma dedicată adulților, OnlyFans.

Artista i-a surprins pe toți prin postarea făcută pe Instagram, dezvăluind că și-a creat un cont pe OnlyFans. Prin intermediul unei imagini provocatoare cu picioarele la vedere, și-a îndemnat apoi fanii să acceseze link-ul inclus în descriere pentru a ajunge pe contul ei de OnlyFans.

Desigur, cei care doresc să vadă imaginile provocatoare trebuie să plătească. Prin urmare, artista solicită o sumă de 10 dolari lunar, pentru cei care doresc să aibă acces la fotografiile și filmulețele ei.

Sursă foto: Instagram Anda Adam

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton