Homepage  / Vedete româneşti

Anda Adam a plătit o mică avere pentru rochiile de mireasă. Cât au costat cele două ținute pe care le-a purtat în ziua cea mare

Anda Adam a plătit o mică avere pentru rochiile de mireasă. Cât au costat cele două ținute pe care le-a purtat în ziua cea mare
11

de Cristina Țapu,

Anda Adam s-a căsătorit pe 29 iunie cu alesul inimii sale, afaceristul Yosif Mohaci, iar rochiile pe care le-a purtat în cadrul ceremoniei au atras toate privirile. Anda Adam nu a ținut cont de bani și a scos din conturi o sumă impresionantă pentru a arăta precum o prințesă veritabilă.

Cât au costat rochiile de mireasă purtate de Anda Adam în ziua nunții

La vârsta de 44 de ani, Anda Adam s-a căsătorit pentru a doua oară. După mai bine de un an de la cununia civilă, ea și partenerul ei, Yosif Eudor Mohaci, au organizat și ceremonia religioasă. Aceasta a avut loc la Mănăstirea Cașin din București, urmată de o petrecere grandioasă care a avut loc la un celebru club de lux din București.

În timp ce unele mirese aleg rochii simple pentru a doua căsătorie, Anda Adam a preferat un model extravagant. Artista a optat pentru o rochie de prințesă extrem de voluminoasă și bogat decorată, dorind să atragă atenția. Din cauza dimensiunilor sale mari, rochia nu încăpea în nicio mașină, așa că mireasa și o parte din nuntași au ajuns la biserică cu un autobuz închiriat.

anda-adam-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Artista a dezvăluit suma fabuloasă de bani pe care a scos-o din conturi pentru a se asigura că va arăta precum o prințesa desprinsă din basme în ziua nunții.

„Am două rochii de nuntă, făcute de Maria Japari. Vor costa în jur de 12.000 de euro. Prima este o rochie de prințesă. Conceptul nostru de nuntă este lebanese wedding, mergem pe acest concept și pe acea idee. Este o rochiță cu care probabil că voi avea dificultăți în a mă urca într-o mașină, o să vedem cum reușim să facem asta. Cred că va trebui să facem o probă înainte ca să ne asigurăm că o să mă pot urca în mașină cu această rochiță, de unde vom pleca spre biserică.

Este o ținută superbă, foarte impunătoare, cu un voal foarte lung. Mă bucur că am ocazia să port o astfel de rochie într-o zi așa specială și că o să fie o nuntă exact pe gustul și pe feelingul nostru, pentru că așa ne dorim”, declara artista, conform Ciao.

Invitații au avut parte de un meniu cu preparate franțuzești

Sâmbătă, 29 iunie, Anda Adam a organizat o petrecere de nuntă grandioasă într-un club din București. Artista a investit 30.000 de euro doar în decor și flori, dorind ca totul să strălucească în ziua cea mare.

Meniul ales de miri a fost unul sofisticat și variat, combinând preparate franțuzești și românești. Astfel, cei aproximativ 300 de invitați au fost răsfățați cu preparate delicioase, iar meniul a reflectat atât originea franceză a mirelui, cât și pe cea românească a miresei.

Anda Adam și-a refăcut viața după divorțul de Sorin Andrei Niculescu. Aceasta este mai fericită ca niciodată alături de Yosif Eudor Mohaci, bărbatul care i-a devenit soț pe 29 iunie 2024. Cererea în căsătorie a avut loc într-un cadru de basm, în timpul unei vacanțe surpriză, pregătită chiar de Yosif Eudor Mohaci, în Turcia, într-o locație de-a dreptul romantică: Cappadocia.

Sursă foto: Instagram Anda Adam

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton