; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anda Adam are clip nou

Anda Adam are clip nou! Urmărește videoclipul „Gloanțe oarbe”

05 November 2014

Anda Adam și-a lansat astăzi videoclipul piesei „Gloanțe oarbe', o piesă în care concurenta de la Te cunosc de undeva!' se regăsește foarte mult.

Sunt încântată că azi are loc premiera clipului Gloante Oarbe'. Este o piesă în care mă regăsesc foarte mult și parcă mă întorc în timp, atunci când am lansat primul meu hit, “Nu Mă Uita”, împreună cu RACLA. Atât mesajul piesei, cât și emoția pe care o trăiesc le simt foarte aproape de perioada mea de debut', spune ea.

Din secunda în care a auzit piesa în studio la Adrian Sînă, Anda și-a dat seama că este un hit și că acesta va fi următorul ei single.

La filmările pentru videoclip, ne-am distrat, dar am și  înghețat de frig la cadrele din cada în care apa era puțin călduță, iar afară erau 5-6 grade. Am asistat și la trageri cu gloanțe în diferite obiecte, însă noi am fost în siguranțăși feriți de orice pericol, urmând ca echipa lui Alex Ceaușu să aplice ulterior grafic alte efecte speciale, prin care tot ce era în jurul meu să fie ciuruit de gloanțe. Așadar, să vă puneți vestele antiglonț pentru că de data asta chiar o să trag cu… “Gloanțe Oarbe”', povestește Anda Adam.

Credit foto: Sorin Ioniță

Videoclipul poate fi vizionat aici:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare