Homepage  / Vedete româneşti

Anda Adam, în cea de-a treia rochie de mireasă pe care trebuia să o poarte la nuntă. Nu a mai îmbrăcat-o la petrecere

Anda Adam, în cea de-a treia rochie de mireasă pe care trebuia să o poarte la nuntă. Nu a mai îmbrăcat-o la petrecere
13

de Roxana Mirea,

Anda Adam s-a căsătorit pe 29 iunie cu alesul inimii sale, afaceristul Yosif Mohaci, iar rochiile pe care le-a purtat în cadrul ceremoniei au atras toate privirile. Totuși, artista mai avea o rochie pe care trebuia să o poarte la petrecere, însă nu s-a mai schimbat. Iată cum arată cea de-a treia rochie pe care trebuia să o poarte Anda Adam la nuntă. 

Cum arată cea de-a treia rochie de mireasă a Andei Adam 

La vârsta de 44 de ani, Anda Adam s-a căsătorit pentru a doua oară. După mai bine de un an de la cununia civilă, ea și partenerul ei, Yosif Eudor Mohaci, au organizat și ceremonia religioasă. Aceasta a avut loc la Mănăstirea Cașin din București, urmată de o petrecere grandioasă care a avut loc la un celebru club de lux din București. 

Artista a purtat la cununia religioasă o rochie ce cântărește 25 de kilograme, iar seara urma să mai aibă încă două ținute, însă a purtat doar una dintre ele. Încă de când a anunțat că se căsătorește religios cu Yosif Eudor Mohaci, artista declara că va avea trei rochii. Chiar dacă pe a treia nu a mai purtat-o la petrecerea de nuntă, Anda Adam a îmbrăcat-o în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, potrivit spynews.ro.

Am lucrat cu niște oameni, cu niște creatori care, dacă mă întrebi pe mine, cam dau startul în ceea ce ține de zona de aceasta de rochii de mireasă, rochii de ocazie. Cei care au făcut cele două rochii au cei mai mulți clienți din zona aia de la Paris și de asta și brandul se cheamă așa”, a declarat Anda Adam, la Xtra Night Show. 

Cum arată cea de-a treia rochie de mireasă a Andei Adam  (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Anda Adam, despre prima rochie de mireasă 

Anda Adam a vorbit și trebuie rochia pe care a purtat-o la cununia religioasă. În timp ce unele mirese aleg rochii simple pentru a doua căsătorie, artista a preferat un model extravagant. Ea a optat pentru o rochie de prințesă extrem de voluminoasă și bogat decorată, dorind să atragă atenția. 

„Are vreo 25 de kilograme. Nu prea ai cum să o ridici și dacă vrei să o îmbraci, trebuie să te ajute vreo 3 oameni. Vreo 15-20 de minute (n.r. i-a luat să se îmbrace). Se pun toate jos, în formă de cerc, prima dată acea crinolină, după aceea, pe acea crinolină se trage rândul de și peste tulle se bagă partea care vine deasupra și abia mai apoi se pune corsetul (…) Nu pot să spun prețul, ea fiind neprețuită, fiind rochia mea”, a mai spus artista. 

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton