; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anda adam

Anda Adam a scos un nou single, „În altă lume”

28 March 2018

Cântăreaţa a scos o nouă piesă despre dragoste în limba română, intitulată „În altă lume'. Single-ul îi are ca şi compozitori pe Alexandru Cotoi şi Dragos Felix Popescu, iar textul a fost scris de Dragos Felix Popescu. Astăzi, vă dau întâlnire într-o lume în care totul poate fi aşa cum vă imaginaţi voi. „În altă lume', noul meu single, special pentru voi!', a spus Anda pe Facebook.

 

În luna octombrie a anului trecut, artista a scos single-ul Mărul lui Adam', în colaborare cu Whats Up. La începutul anului, ea a participat la emisiunea-concurs Exatlon' de la Kanal D unde s-a remarcat prin forţa şi îndârjirea cu care a luptat alături de echipa „Faimoşilor'.

Cântăreaţa şi-ar fi dorit să rămână mai mult în Republica Dominicană însă accidentarea a grăbit eliminarea ei.

„Atunci când m-am accidentat am ştiut că nu voi mai putea participa, dar am sperat că totuşi nu este ceva grav şi îmi pot reveni dacă am parte de repaus. Am mai fost operată la piciorul stâng şi mama mea, înainte să plec la „Exatlon', mi-a spus să am grijă cu piciorul la care sunt operată. În momentul în care m-am accidentat, nu m-am gândit decât la vorbele mamei mele. Atunci am ştiut că gata, asta a fost pentru mine „Exatlon'!', a declarat ea la revenirea în ţară.

Ascultaţi aici piesa „În altă lume':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare