Homepage  / Vedete româneşti

Anca Țurcașiu, vacanță de vis în Dubai. Actrița a renunțat complet la inhibiții și s-a pozat în ipostaze provocatoare

Anca Țurcașiu, vacanță de vis în Dubai. Actrița a renunțat complet la inhibiții și s-a pozat în ipostaze provocatoare
18

de Cristina Țapu,

Anca Țurcașiu, în vârstă de 53 de ani, a fost recent într-o vacanță la mii de kilometri de casă și nu a ratat ocazia de a distribui în mediul online fotografii îndrăznețe pe care le-a realizat. Anca Țurcașiu s-a relaxat în Dubai și, fără ezitare, a postat imagini în care apare în costum de baie.

Anca Țurcașiu, imagini îndrăznețe din vacanța în Dubai

La 53 de ani, Anca Țurcașiu pare să fi descoperit elixirul tinereții. Are un trup tras ca prin inel și un zâmbet care nu ar putea lăsa pe nimeni indiferent.

Recent, Anca Țurcașiu a fost în vacanță în Dubai și a distribuit pe contul personal de Instagram mai multe imagini în care apare în costum de baie, într-o piscină infinity, aflată la etajul al 75-lea, în cadrul unui bloc zgârie-nori.

anca turcasiu 4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Așa cum era de așteptat, imaginile au fost apreciate de către fanii care s-au întrecut în a-i face complimente simpaticii artiste.

„Felicitări pentru curaj!”; „Doamne, ce femeie superbă și sexy!Ce corp superb!”; „Să ai o vacanță frumoasă….a, uitam……J.Lo e mic copil pe lângă tine” au fost doar o parte dintre mesajele pe care Anca Țurcașiu le-a primit din partea internauților fermecați de frumusețea sa.

@anca.turcasiu.official Baia în mare, noaptea, pe plaja special amenajată în Dubai, e o experiență unică. Ați încercat? #holiday #fun #relax ♬ Araba (Oriental Music) – Bujaa Beats

Anca Țurcașiu a trecut printr-un divorț dureros

Cu aproape trei ani în urmă, Anca Țurcașiu trecea printr-o perioadă dificilă, luând decizia de a pune capăt unui mariaj care durase 22 de ani cu medicul Cristian Georgescu. Acum, după ce și-a revenit și a mers mai departe, artista poate aborda subiectul cu mai multă detașare.

anca-turcasiu-si-tatal-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 18

„Când am făcut lucrul acesta, a fost extrem de asumat, a fost un act de curaj foarte mare și cred că aș putea să fiu un mesager foarte bun pentru femeile care trăiesc niște momente neplăcute să aibă curaj s-o ia de la capăt, să realizeze că este o singură viață pe Pământ și că niciun bărbat din lume nu poate să-ți aducă nici fericire, nici nefericire, singura persoană care poate să-ți aducă bine este sinele tău și Divinitatea. Îți trebuie mult curaj și multă asumare ca să faci asta, dar eu cred că mi-a întins cineva de Sus o mână și am reușit, a fost foarte greu, a fost mult mai greu decât aș fi crezut vreodată, dar acum sunt un om extrem de fericit, echilibrat, împlinit și mulțumit”, povestea Anca Țurcașiu, conform Viva!

Sursă foto: Instagram Anca Țurcașiu

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton