Homepage  / Vedete româneşti

Anca Țurcașiu va deveni bunică la 53 de ani. Nora artistei este însărcinată

Anca Țurcașiu va deveni bunică la 53 de ani. Nora artistei este însărcinată
3

de Redactia Tvmania

Anca Țurcașiu, în vârstă de 53 de ani, traversează o perioadă plină de bucurie. Artista va deveni bunică curând, căci soția fiului său este însărcinată.

Anca Țurcașiu va deveni bunică la 53 de ani

Familia Ancăi Țurcașiu va deveni mai numeroasă. În vârstă de 53 de ani, artista se bucură de vestea că va deveni bunică pentru prima dată, deoarece fiul ei, Radu, urmează să devină tătic. Vestea fericită a fost făcută publică de soția tânărului, care a împărtășit primele imagini cu burtica de graviduță pe rețelele de socializare.

La peste un an de la căsătoria sa cu Andreea, aleasa inimii sale, Radu se pregătește să îndeplinească cel mai mare vis al mamei sale. Cu doar câteva săptămâni în urmă, artista în vârstă de 53 de ani dezvăluia că își dorește să devină bunică.

Iată că nu va mai trece mult timp până când visul ei va deveni realitate, căci soția lui Radu a distribuit primele imagini în care se poate observa că este însărcinată!

Nora Ancăi Țurcașiu a dat vestea cea mare pe platformele de socializare, prezentând primele imagini cu burtica de graviduță. În imaginile respective, Andreea poartă pijama și își etalează mândra burtica de gravidă, având o sarcină care pare să fi trecut de primul trimestru.

anca-turcasiu-fiul-si-nora-la-starea-civilaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

În ciuda faptului că Anca Țurcașiu se numără printre cele mai populare și iubite artiste din România, fiul ei Radu pare să nu urmeze aceeași cale. El nu își dorește o carieră în lumea showbizului așa cum are faimoasa sa mamă.

Anca își exprima dorința de a deveni bunică

Anca este o mamă modernă și o soacră înțelegătoare, care preferă să nu intervină în mariajul fiului său. Are o relație foarte bună cu aceasta și susține că Radu este un tânăr cuminte, atent, empatic și responsabil.

„Da, am mai spus că n-am dat sfaturi sub nicio formă și nici nu mă bag în viața lor. Sunt foarte fericiți, se iubesc foarte mult. Mi-ar plăcea să am o nepoțică cu părul ondulat și cu ochii verzi – o bombonică de fetiță!

Radu a fost destul de rebel. Băieții sunt altfel cred. A depășit momentul acela pe la 20 de ani. Astăzi avem o relație foarte frumoasă, suntem foarte buni prieteni. A redevenit bun, cald, înțelept și sunt foarte fericită”, a povestit Anca Țurcașiu, conform Revistei Viva!

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton