; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anca Ţurcaşiu testează cunoştinţele despre România ale vedetelor

08 March 2010

Kanal D a marcat aniversarea a trei ani de existenţă prin lansarea show-ului de divertisment „Iubesc România', care promovează valorile şi tradiţiile româneşti. Rolul de gazdă i-a revenit cântăreţei Anca Ţurcaşiu.

Pentru acei români care consideră că nu au nici un motiv să-şi iubească ţara în care s-au născut, emisiunea de divertisment „Iubesc România' vine să le demonstreze contrariul. În cadrul acesteia, opt vedete se întrec pe parcusul a şase probe diferite ce au teme din istoria televiziunii şi a filmului românesc, momente din arhiva naţională, recorduri şi statistici româneşti, performaţe sportive care au făcut istorie sau melodii îndrăgite din ultimii 30 de ani. Formaţia condusă de Daniel Lazăr interpretează piese cunoscute împreună cu toate vedetele din platou. „Principalul atu este că totul e foarte viu şi foarte dinamic, cu multă muzică, iar încercările vedetelor de a obţine un loc câştigător sunt foarte amuzante', ne-a spus Anca Ţurcaşiu, prezentatoarea producţiei. Emisiunea este încărcată de energie culoare, ritm şi muzică. Te ţine în faţa televizorului şi cred că asta este cel mai important', a mai adăugat ea. Un rol important în cadrul show-ului îl au cele două galerii ale echipelor. Acestea participă activ la probe, atmosfera creată fiind una de sărbătoare în cel mai pur stil românesc. „Iubesc România' are la bază un format internaţional produs în 14 ţări şi care se clasează între primele 10 formate de succes din lume.

Dar Anca, de ce iubeşte România?

Pentru Anca Ţurcaşiu show-ul „Iubesc România' înseamnă revenirea în televiziune într-un format care, spunea ea, „mi-l doream şi care simt că mi se potriveşte şi căruia sunt convinsă că pot să-i fac faţă 100% aşa cum trebuie'. Artista (care a prezentat în trecut emisiuni precum „Ba da, ba nu' şi „Muzica pentru toţi') ne-a spus că nu a participat la nici un casting pentru a fi prezentatoare la „Iubesc România' şi că „a fost alegerea Kanal D la propunerea casei de producţie'.

Citiţi textul integral în revistă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare