; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anca turcașiu adevărul despre operațiile estetice

Anca Țurcașiu spune adevărul despre operațiile estetice! „Nu stau să dau socoteală nimănui”

12 July 2021

Anca Țurcașiu își trăiește viața la intensitate maximă, după divorțul prin care a trecut în toamna lui 2020. Cum în ultima perioadă a fost mai mult în vizorul public, artista a fost acuzată că și-ar fi făcut o serie de operații estetice, iar de această dată a dorit să spună adevărul pe marginea acestui subiect. 

Revenită din nou în atenția publicului, Anca Țiurcașiu a fost acuzată că ar fi recurs prea mult la operațiile estetice. Fanii săi au observat la artistă o schimbare radicală în ceea ce privește aspectul fizic,  după ce artista a anunțat că divorțează. Aceasta a dorit însă să facă lumină și să spună adevărul dacă a apelat la intervenții estetice:

„Am impresia că, la noi, au luat amploare operaţiile estetice – mă refer la feţele anumitor persoane care încep să semene una cu alta, aproape că nu mai ştii cine a fost cine înainte. Dar nu mă interesează, fiecare e liber să facă ce vrea cu chipul său. Chiar dacă şi eu am fost acuzată de către oamenii care scriu mesaje pe reţelele de socializare că mi-am făcut ceva, da, sunt foarte schimbată, sunt alt om, într-adevăr', a declarat Anca Țurcașiu pentru clickpentrufemei.ro.

 Vezi galeria foto >

Anca Țurcașiu a dorit să precizeze în schimb că schimbările fizice au fost o consecință a stilului lor de viață:

„Sunt mai slabă, sunt mai zâmbitoare, sunt cu părul total diferit, drept şi cu o culoare un pic schimbată. Dar îi invit să pună una lângă alta fotografiile mele de la 20, 30, 40 şi 50 de ani şi să vadă că sunt absolut aceeaşi persoană. Nu mă apuc să răspund pe nicio reţea de socializare la niciun comentariu, pentru că ar naşte nişte discuţii interminabile şi nu stau să dau socoteală nimănui', a mai spus vedeta pentru aceeași sursă.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare