Homepage  / Televiziune

Anca Țurcașiu și Andreea Samson, declarații despre peripețiile trăite în „Asia Express”: „Nu vom mai trăi așa ceva a doua oară”

Anca Țurcașiu și Andreea Samson, declarații despre peripețiile trăite în „Asia Express”: „Nu vom mai trăi așa ceva a doua oară”
7

de Redactia Tvmania,

Emisiunea „Asia Express” va începe curând la Antena 1, iar Anca Țurcașiu și prietena sa, actrița Andreea Samson se numără printre vedetele care au răspuns pozitiv provocării de a se aventura pe Drumul Zeilor. Iată ce au declarat cele două despre emisiunea care le-a pus la încercare toate limitele!

Anca Țurcașiu și Andreea Samson, declarații despre peripețiile de pe Drumul Zeilor

Cele două au vorbit despre motivele care le-au adus împreună pe Drumul Zeilor, convinse fiind că au toate ingredientele pentru a alcătui o echipă de succes.

„Am simțit că avem aceeași energie, același vibe, același fel de-a fi… A fost vorba de chimie”, a spus Anca. „Ne dorim să fim competitive, dar să nu devenim încrâncenate. Cu nervii stăm bine. Plus că eu am citit biblioteci de cărți motivaționale. Suntem și foarte credincioase – iar acesta e încă un lucru care ne leagă. Pentru că pornim cu Dumnezeu la drum”, a adăugat ea. Totodată, actrița a dezvăluit și unele dintre problemele cu care s-a confruntat pe Drumul Zeilor.

anca turcagiu 6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Eu consider că sunt o femeie foarte puternică. Dar aici mi s-a făcut rău pentru prima oară în viața mea. Mi-am luat rucsacul în spate, erau 40 de grade, am urcat un deal și-am început să văd negru-n fața ochilor”, a povestit vedeta, mărturisind că găsirea cazării a ocupat, de asemenea, un loc fruntaș printre provocări.

„Nu cred că vom mai trăi așa ceva a doua oară-n viață. Fiecare zi aduce cu ea atât de multe surprize. E o provocare imensă, parcă suntem tot timpul într-un film de acțiune. Orice mi-am imaginat acasă – cât poate fi de frumos, dar și de solicitant – este de 100 de ori mai intens în realitate”, a declarat actrița Andreea Samson, coechipiera Ancăi Țurcașiu.

Andreea Samson are 42 de ani, este originară din Brașov și a studiat teatrul în orașul natal. Mai târziu, partenera Ancăi Țurcașiu s-a mutat în București, unde s-a înscris la UNATC și a fost admisă în clasa maestrului Gelu Colceag.

În perioada facultății, concurenta de la Asia Express 2024 a explorat toate aspectele actoriei, inclusiv improvizația, sub îndrumarea profesorului Vlad Massaci. Andreea Samson a absolvit în 2005 și a început apoi să evolueze cu pași mari în cariera sa. A colaborat cu regretatul regizor Cristian Nemescu la două producții premiate la Cannes.

Când are loc premiera noului sezon Asia Express

În show-ul Asia Express, fără telefon, cu doar un dolar pe zi, concurenții vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte. Drumul pe care îl vor parcurge va avea peste 7000 de kilometri, fiind pentru prima oară când se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

Marea premieră a sezonului 7 Asia Express vine la Antena 1 cu un maraton de cinci ediții consecutive: primul episod va fi difuzat duminică, 1 septembrie, de la ora 20:00, aventura continuând în edițiile pe care telespectatorii le vor putea urmări luni, marți, miercuri și joi, de la 20:30.

Ulterior, programul de difuzare al reality show-ului va reveni la patru ediții săptămânale: duminica de la ora 20.00 și de luni până miercuri de la 20.30, fiecare episod aducând o explozie de adrenalină pe cel mai lung traseu din toate cele șapte sezoane. Drumul Zeilor are 11 etape în loc de 10, purtând concurenții din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia, până în Bali, destinația marii finale.

Sursă foto: Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton