; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anca turcasiu prezinta tribute la happy channel

Anca Țurcașiu va prezenta “Tribute”, la Happy Channel

01 January 2017

Din luna ianuarie, Anca Țurcașiu se alătură echipei Happy Day' și va prezenta Tribute', o rubrică ce aduce în atenția telespectatorilor poveștile unor personalități marcante din viața culturală.

anca-turcasiu-prezinta-tribute-la-happy-channel

Anca Țurcașiu prezintă Tribute', la Happy Channel

Din postura de gazdă a rubricii „Tribute' din cadrul emisiunii Happy Day', Anca Țurcașiu va realiza interviuri speciale cu invitați care excelează în domeniile în care activează, fie că este vorba despre muzică, teatru, cinematografie, sport, istorie sau literatură, care sunt un model pentru noua generație și au demonstrat că imposibilul poate deveni posibil.

Noul meu proiect de la Happy Channel reprezintă un tribut adus unor personalități cu o carieră de excepție, un omagiu pentru adevăratele valori din domeniul muzicii, teatrului, sportului etc, oameni de valoare pe care îi voi intervieva pentru a afla secretele succesului carierei lor', dezvăluie Anca Țurcașiu.

Tot din ianuarie, Criss și designerul Stephan Pelger, care s-a alăturat de curând echipei Happy, îi vor introduce pe telespectatori în lumea fashion-ului, la Style pe fază' la Happy Night'.

Carmen Brumă, vedeta care a prezentat Happy Day' și Happy Night' alături de Criss, Vlad și Rapha, se va dedica proiectelor personale și creșterii copilului: Le mulțumesc telespectatorilor Happy Channel pentru entuziasmul și încrederea pe care mi le-au arătat pe parcursul acestui sezon. Mă despart pentru moment, cu regret, de ei și de echipa cu care am colaborat foarte bine la Happy Life by Carmen Brumă, dar cu speranța că ne vom revedea curând. Sărbatori Fericite!', spune Carmen Brumă.

Vă reamintim că, din 2 ianuarie, de luni până vineri, de la 18:00 la 22:00, happy telespectatorii vor avea parte de patru ore de program turcesc: Elif' de la 18:00 și O poveste de iubire' (Love Story'), de la 20:00.

Tot din 2 ianuarie, super serialul american Gossip Girl', va fi difuzat de luni pînă vineri, de la 22:00, pe Happy Channel.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Pentru rolul Ricky Martin, Anca Țurcașiu a învățat spaniolă de la soțul ei

Anca Țurcașiu face zilnic sport

Cele șapte vieți ale pisicii Ancăi Țurcașiu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare