; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_DSC5446

Anca Țurcașiu o va imita pe Liza Minnelli, la “Te cunosc de undeva!”

19 February 2016

Transformări, muzică și dansuri, sâmbătă, 20 februarie, de la ora 20.00, în cea de-a doua ediție a noului sezon Te cunosc de undeva!' în care cei zece concurenți vor intra în pielea personajelor pregătite special pentru ei de ruleta personajelor.

[Not a valid template]

Astfel, Liviu Teodorescu va încerca primul său travesti și se va transforma într-o artistă înaltă și grațioasă, Angela Similea, ca să interpreteze Voi cânta pentru mileniul trei', iar Feli Donose va fi pentru o seară Beyonce. Paula Chirilă, care o va imita pe Pixie Lott, va urca pe scena de la Te cunosc de undeva!' îmbrăcată mai sumar ca niciodată într-o emisiune de televiziune, Anca Țurcașiu o va imita pe minunata Liza Minnelli, cu hit-ul „New York, New York', iar George va deveni pentru câteva ore canadianul The Weeknd. Rareș Dragomir va oferi o mostră de muzică franțuzească plină de rafinament, transformat în inegalabilul Charles Aznavour, Nicoleta Nucă îl va readuce pe scena show-ului pe nemuritorul Liviu Vasilică, Theo Rose va cânta în travesti precum… Adrian Daminescu, iar Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu vor spune o poveste cu doi băieți și o scufiță, transformați în Mihai Trăistariu și Dorin Topală de la Valahia.

Feli Donose și Florin Ristei, câștigătorul sezonului trecut al show-ului, acompaniați de trupa FreeStay, vor deschide seara cu un moment emoționant dedicat lui Gil Dobrică.

Care va fi cea mai bună transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 20 februarie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului Te cunosc de undeva!'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare