Homepage  / Televiziune

Anca Țurcașiu, moment critic după jocul de amuletă, la Asia Express – 14 octombrie 2024. „Nu am trăit în viața mea așa ceva”

Anca Țurcașiu, moment critic după jocul de amuletă, la Asia Express – 14 octombrie 2024. „Nu am trăit în viața mea așa ceva”
9

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Asia Express a fost difuzată luni, 14 octombrie 2024, la Antena 1. Concurenții au trecut printr-un joc de amuletă, apoi s-au întrecut în cursa pentru imunitatea mică. Pe de altă parte, Anca Țurcașiu a trecut prin momente critice și a fost nevoie de intervenția medicului.

Anca Țurcașiu, moment critic, înainte de cursa pentru imunitate – Asia Express, 14 octombrie 2024 

Concurenții au luptat pentru amuletă și imunitatea mică, în ediția de luni, 14 octombrie 2024, a emisiunii Asia Express. Irina Fodor i-a luat prin surprindere pe concurenți cu prima misiune. Perechile de vedete au fost surprinse să afle că trebuie să strângă lacrimi în sticluțe, până când hârtia de pe fundul acestora se va colora. 

Deși părea o probă foarte ușoară pentru Adrian Nartea, Cosmin Vîjeu, Anca Țurcașiu și Andreea Samson pentru că sunt actori de profesie, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată de situație. Cele care au plecat primele către următoarea misiune au fost Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, potrivit a1.ro. 

Nicolai Tand a avut parte de un moment emoționant în timpul probei. Acesta s-a gândit la o persoana importantă din viața lui, dar și la câteva momente grele. El și-a adus aminte de mama sa, iar lacrimile nu au întârziat să apară pe chipul său. 

În cele din urmă, echipele care s-au calificat la  jocul de amuletă au fost Anca Țurcașiu și Andreea Samson, Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, dar și Nicolai Tand și Sorin Brotnei.  

Anca Țurcașiu și Andreea Samson au reușit să câștige amuleta, însă totul s-a terminat într-un mod dramatic. Toți au rămas înmărmuriți când au văzut că Anca Țurcașiu se prăbușește pe pământ. 

Medicul a intervenit imediat. Din cauza efortului depus, actriței i s-a făcut rău. „Am simțit milioane de ace în picioare, ca și cum te strânge cineva foarte puternic și apoi ai picioarele amorțite. M-am ridicat, mi-am dat seama că nu mă pot să stau în picioare că îmi sunt amorțite total. (…) Niciodată nu am trăit așa ceva. Mi s-a părut că sunt atât de slabă. Consider despre mine că sunt puternică și dintr-odată… Nu am trăit în viața mea așa ceva”, a povestit Anca Țurcașiu. 

Anca Țurcașiu, moment critic, înainte de cursa pentru imunitate – Asia Express, 14 octombrie 2024  (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Mi-au amorțit picioarele! Nu-mi simt corpul, mi se pare că are o tonă!” a strigat Anca, printre lacrimi.  

După aceste evenimente, a început cursa pentru imunitatea mică. Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, au ieșit învingătoare. Așadar, și-au asigurat două bilete spre Indonezia. 

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton