Homepage  / Vedete româneşti

Anca Țurcașiu și-a îngrijorat fanii după ce s-a afișat cu o mască pe față. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artista

Anca Țurcașiu și-a îngrijorat fanii după ce s-a afișat cu o mască pe față. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artista
18

de Cristina Țapu,

Anca Țurcașiu, în vârstă de 54 de ani, și-a îngrijorat recent fanii după ce a apărut pe pagina personală de Instagram purtând o mască. Artista a explicat cu ce probleme de sănătate se confruntă și i-a îndemnat pe fani să meargă la medic cu regularitate.

Anca Țurcașiu a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă

Anca Țurcașiu este foarte activă pe pagina personală de Instagram, acolo unde obișnuiește să împărtășească fanilor detalii despre evenimentele care au loc în viața sa. Recent, Anca a apărut pe pagina personală de Tik-Tok cu o mască pe față și le-a dezvăluit fanilor că se confruntă cu o sinuzită. Din fericire, artista a apelat la timp la medic, iar totul este sub control, conform propriilor spuse.

anca-turcasiu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

„Fac aerosoli ca să scap e sinuzită. Am scăpat de o infecție foarte puternică. Mulțumesc doamnei doctor care m-a ajutat să tratez o sinuzită acută fără să iau antibiotic. Doar cu aerosoli și cu picături. Concluzia: mergeți la medicul specialist”, a fost mesajul pe care l-a transmis Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu a devenit bunică la jumătatea lunii iunie

Anca Țurcașiu a anunțat cu mare bucurie că a devenit bunică la jumătatea lunii iunie. Într-un clip postat pe contul său de Instagram, vedeta a împărtășit vestea cea mare, mărturisind că este pentru prima oară bunică și arătându-se extrem de fericită. Actrița a dezvăluit și ce nume va purta nepoțica sa: Zoe.

În ciuda faptului că Anca Țurcașiu se numără printre cele mai populare și iubite artiste din România, fiul ei Radu pare să nu urmeze aceeași cale. El nu își dorește o carieră în lumea showbizului așa cum are faimoasa sa mamă.

anca turcasiuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 18

Anca este o mamă modernă și o soacră înțelegătoare, care preferă să nu intervină în mariajul fiului său. Are o relație foarte bună cu acesta și susține că Radu este un tânăr cuminte, atent, empatic și responsabil.

Anca Țurcașiu recunoaște că, deși nu este adepta operațiilor estetice, se gândește să apeleze la o procedură pentru a șterge din zona gâtului și decolteului semnele de îmbătrânire. Are o dietă de la care nu se abate, nu face excese alimentare și stă departe de consumul de alcool. Are și vicii, fiind fumătoare, însă încearcă să adopte un stil de viață cât mai echilibrat.

„Mi-ar plăcea să intervin în viitor cu niște proceduri în zonele afectate de trecerea timpului, și mă refer aici, în special, la zona gâtului. Cred că alimentația corectă, somnul și sportul ajută pentru a întârzia cât mai mult procesul de îmbătrânire.

Am fost fumătoare toată viața, deci nu sunt perfectă. Ar trebui să elimin asta, știu. Un pahar cu vin roșu sec, din când în când, se adaugă la plăcerile mele nevinovate”, a declarat Anca Țurcașiu, potrivit Revistei Viva!

Sursă foto: Instagram Anca Țurcașiu – Tik Tok

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton