; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anca turcasiu

FOTO. Anca Țurcașiu, mândră de fiul ei: „Îi place foarte mult. Radu lucrează în weekend, în Poiana Brașov”

25 March 2021

Anca Țurcașiu este o mamă mândră și nu refuză niciodată să vorbească despre Radu Georgescu, fiul ei de 22 de ani, și realizările acestuia. 

Într-un interviu la Xtra Night Show de la Antena Stars, Anca Țurcașiu (50 de ani) a dezvăluit că, deși încă student, băiatul ei deja lucrează. Tânărul și-a găsit un job în Poiana Brașov, unde este instructor de snowboarding.

„El e fericit, e student la Pedagogie, la Universitatea din București. Este și profesor de snowboard. Îl găsiți la Poiana Brașov. Îi place foarte mult. În weekend lucrează', a spus artista.

Fosta concurentă de la „Te cunosc de undeva!' (Antena 1) a mai dezvăluit că fiul ei cântă și la pian, dar nu a vrut să facă din asta un job în sine. 

„Cântă la pian, din pasiune doar, nu profesează. Nu i-a plăcut niciodată să intre într-o zonă de genul ăsta', a mărturisit Anca Țurcașiu.

 Vezi galeria foto >

A semnat actele de divorț în 2020

Cântăreața a anunțat că a divorțat, după un mariaj de 20 de ani, în vara anului 2020. 

Vedeta a făcut anunțul pe pagina ei de Facebook.

Cântăreața nu a oferit, însă, niciun motiv pentru decizia ei.

 „Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! In brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături in această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n aș fi putut!’, a fost mesajul artistei.
Sursa foto: https://www.facebook.com/ancaturcasiuofficial
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare