; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anca Țurcașiu, Luminița Anghel și Șerban Copoț sunt invitații serii la „Zaza Sing”

Anca Țurcașiu, Luminița Anghel și Șerban Copoț sunt invitații serii la „Zaza Sing”

10 May 2017

Când ai crescut cu un tată artist, scena e locul unde te simți cel mai bine. Așa este și cazul Adei, fiica lui Cornel Palade, care miercurea aceasta este concurentă într-o nouă ediție „Zaza Sing'.

Actriță și cântăreață, aceasta e decisă să se distreze în show-ul de la Antena 1 și să arate cât de bine stăpânește versurile. Competiția e una cât se poate de savuroasă, pentru că în aceeași ediție telespectatorii se vor întâlni și cu simpaticul Robert, concurent permanent în show-ul „Chefi la cuțite', care de data aceasta vrea să-și încerce norocul și la karaoke, dacă la cratiță nu i-a reușit.

 Vezi galeria foto >

Și RATB-ul are un reprezentant de seamă, probabil cel mai simpatic și artist vatman, care mărturisește că are o pasiune pentru versuri și că i se întâmplă des să asculte sunetul scos de roțile de tramvai pentru a identifica sunete.

Cine sunt ceilalți concurenți și prin ce probe vor trece, telespectatorii Antena 1 află miercuri de la 20.30, la „Zaza Sing'.

Muzica și distracția se împletesc și cu poveștile în această ediție. Fiica lui Cornel Palade va povesti cum a început ea să cânte și cum e să joace pe aceeași scenă cu tatăl ei.

„Pe lângă faptul că e un privilegiu să fii fiica lui Cornel Palade, e și un statut de care trebuie să am foarte mare grijă. Nu sunt mulți la fel de norocoși ca mine. Muzica am descoperit-o la 4 ani. Era de Crăciun, îl așteptam pe tata acasă și cântam', spune ea. 

Trei vedete îndrăgite se vor alătura lui Liviu Vârciu pe scena „Zaza Sing' miercurea aceasta: Anca Țurcașiu, Luminița Anghel și Șerban Copoț sunt gata să facă echipă cu cei trei finaliști ai ediției și să pună la bătaie toate cunoștințele lor în materie de versuri. Cine va câștiga rămâne de văzut miercuri la „Zaza Sing'.   

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare