Homepage  / Vedete româneşti

Anca Țurcașiu a izbucnit în lacrimi la TV. Ce a dezvăluit despre cununia civilă a fiului ei

Anca Țurcașiu a izbucnit în lacrimi la TV. Ce a dezvăluit despre cununia civilă a fiului ei
9

de Roxana Mirea,

Anca Țurcașiu este mai fericită ca niciodată. Fiul ei, Radu, în vârstă de 23 de ani, s-a căsătorit civil vineri, 29 aprilie. Actrița a devenit soacră și spune că are o relație foarte bună cu nora ei, Andreea. Anca Țurcașiu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, unde a izbucnit în lacrimi și a făcut dezvăluiri despre cununia civilă a fiului ei.

De ce Anca Țurcașiu a izbucnit în lacrimi la TV

Anca Țurcașiu nu își mai încape în piele de fericire. Radu, fiul ei, s-a căsătorit civil cu aleasa inimii lui, Andreea. Fericitul eveniment a avut loc vineri, 29 aprilie, iar actrița a publicat pe pagina ei de Instagram o serie de imagini de la fericitul eveniment, dar și un mesaj emoționant adresat lui Radu și soției lui.

Anca Țurcașiu a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, ieri, 2 mai, unde a izbucnit în lacrimi. Cătălin Măruță i-a făcut o surpriză actriței și i-a arătat o înregistrare cu ea și cu fiul ei Radu din 2009, când au cântat pentru prima oară împreună. Anca nu și-a putut stăpânii emoțiile și a inceput să plângă în timp ce viziona acele imagini speciale, potrivit wowbiz.ro.

anca-turcasiu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Anca Țurcașiu, despre cununia civilă a fiului ei

Anca Țurcașiu a vorbit și despre cununia civilă a fiului ei și a povestit cum a reacționat atunci când a anunțat-o că vrea să se însoare. Actrița este foarte fericită că Radu și-a găsit adevărata dragoste.

A fost foarte emoționant și foarte frumos, pentru că Radu era extrem de emoționat, amândoi erau, nu știau ce li se întâmplă, toți ochii erau ațintiți asupra lor. De trei ani sunt împreună, ei sunt foarte discreți și nu prea le place să vorbesc despre ei. Evenimentul a fost foarte discret. Sunt niște copii foarte buni, foarte tandri, foarte romantici, se înțeleg minunat, trăiesc fiecare zi cu mare intensitate și multă iubire, se completează reciproc.

Eu am trăit toată aceasta perioadă de trei ani alături de ei și pot să spun că sunt un cuplu extrem, extrem de legat. (…) Când m-au anunțat și când mi-au arătat inelul de logodnă am lăcrimat și-am plâns toți. Sun foarte fericită. Astăzi greu se mai căsătoresc oamenii, din ce în ce mai greu și mai ales tineri. Faptul că ei au luat această hotărâre însemnă că ei chiar au decis că vor să meargă împreună la acest drum”, a dezvăluit Anca Țurcașiu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Nici nu mi s-a spus „mamă soacră” pentru că eu cu Andreea am avut permanent o relatie de prietenie și ea mi-a spus „Anca”, iar eu o consider o prietenă foarte bună”, a mai spus vedeta.

Sursa Foto: Captură de ecran, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton