Homepage  / Vedete româneşti

Anca Țurcașiu, în formă maximă la 52 de ani. „Sunt foarte atentă la ceea ce mănânc”. EXCLUSIV

Anca Țurcașiu, în formă maximă la 52 de ani. „Sunt foarte atentă la ceea ce mănânc”. EXCLUSIV
20

de Cătălina Matei,

Vegetariană convinsă de foarte mulți ani, Anca Țurcașiu este într-o formă fizică de zile mari. La cei 52 de ani ai săi, dincolo de un corp sănătos, artista are și un suflet și o minte la fel de ageră ca în urmă cu 20 de ani. Care este secretul?

Joacă în mai multe spectacole de teatru, este profesoară de canto și actorie într-o grădiniță, realizează design de interior și are o linie de creație.

Cât despre ritualul tău de înfrumusețare la care nu renunță în niciun chip, iată ce ne-a declarat Anca Țurcașiu: „Nu pot să spun că am un ritual de înfrumusețare neapărat… ce pot să vă spun este că sunt foarte atentă la ceea ce mănânc, la ora de sport pe care o fac aproape în fiecare zi, minim 5 zile pe săptămână, şi… folosesc creamă autobronzantă”.

Anca ȚurcașiuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

Anca Țurcașiu, o soacră cu farmec

Radu, fiul Ancăi Țurcașiu, s-a căsătorit în 2022, la 23 de ani. Cum se înțelege artista cu nora ei? „E o sintagmă care sună cumva peiorativ: postura de soacră… Nu! Eu sunt prietenă cu Andreea din prima secundă în care a venit în casa mea. Chiar dacă facem parte din alte generații. Radu şi Andreea sunt niște copii absolut minunați.  Studioși, liniștiți, fac din hobby-urile lor meseriile pe care le au astăzi. Așadar, sunt extrem de fericită și mulțumită“, ne-a mărturisit Anca Țurcașiu.

anca-turcasiu-nunta-fiu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  14 / 20

Dincolo de proiectele sale profesionale, artista este o mare amatoare de călătorii. La începutul anului a avut parte de o vacanță spectaculoasă în Thailanda, unde a avut parte și de o experiență cu multă adrenalină.

Am făcut multe lucruri nebunești în viața mea, cu toate că sunt o conservatoare. Mi-am înfrânt de exemplu, frica de înălțime, făcând Zip Line, adică zborul acela dintr-un copac în altul sau de pe o platformă pe alta, de la înălțimi de 50-60 de metri. Mi-aş mai dori să sar cu paraşuta la un moment dat. Am zburat cu niște avioane foarte mici, planoare – am făcut destule prin călătoriile pe care le-am avut, chiar şi mersul cu caiacul pe râuri care curg cu viteză foarte mare”, ne-a dezvăluit concurenta de la „Te cunosc de undeva!”, din sezonul 19.

anca-turcasiu-vacanta-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  17 / 20
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton