Homepage  / Vedete româneşti

Anca Țurcașiu, imagini emoționante cu tatăl ei. „Cea mai fericită în brațele lui”

Anca Țurcașiu, imagini emoționante cu tatăl ei. „Cea mai fericită în brațele lui”
17

de Roxana Mirea,

Anca Țurcașiu, în vârstă de 54 de ani, a publicat o serie de imagini emoționante cu tatăl ei. Actrița a transmis un mesaj emoționant despre cel care o iubește necondiționat. Concurenta de la „Asia Express” a fost fotografiată în brațele tatălui ei, acolo unde se simte „cea mai fericită”.  

Anca Țurcașiu, imagini cu tatăl ei 

Anca Țurcașiu se simte „cea mai fericită” în brațele tatălui ei. Actrița în vârstă de 54 de ani a publicat o serie de imagini emoționante cu celălalt cel mai important bărbat din viața ei, după Radu, fiul ei, care este căsătorit și are și un copil. Anca Țurcașiu s-a pozat în brațele tatălui ei și a transmis un mesaj plin de iubire pentru cel care îi este alături neconsiționat. 

„Cum aș putea să nu fiu decât cea mai fericită, în brațele lui. Tata, cel minunat, cel cu care râd și plâng, cel care e tot timpul acolo cu cea mai înțeleaptă vorbă și care mă iubește definitiv, așa cum afirmă mereu! Te iubesc nemăsurat, tata!”, a fost mesajul transmis de Anca Țurcașiu pentru tatăl ei. 

Anca Țurcașiu, imagini cu tatăl ei  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Anca Țurcașiu participă la Asia Express

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea SamsonMihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, AndreeaVictor Slav și iubita lui SelinaAdi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin VîjeuAndrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache, sunt curajoșii care au pornit în acest sezon într-o nouă aventură la capătul lumii. Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, aceștia au ajuns din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte. Drumul pe care l-au parcurs a avut  peste 7000 de kilometri, fiind pentru prima oară când s-a întins pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

Pe contul său de Instagram, Anca Țurcașiu a devenit din nou activă, la sfârșitul lui aprilie, și a și postat un filmuleț în care își anunță urmăritorii că „aventura Asia Express a luat sfârșit”.

anca-turcasiu-andreea-samson-asia-express-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 17

Am ajuns acasă”, a continuat artista care a făcut echipă în acest sezon cu actrița Andreea Samson.  De altfle, în același filmuleț, Anca dezvăluie și când va fi difuzat la Antena 1 noul sezon al reality-show-ului de aventură „Asia Express”.

A fost fascinant, abia aștept să urmăriți din septembrie tot ce s-a întâmplat acolo pe Antena 1. Vă mulțumesc pentru toate gândurile voastre bune, vreau să vă spun că mi-a fost foarte dor de voi și vă promit că începând de astăzi vom fi împreună pe toate rețelele de socializare. Vă pup!”, a mai spus Anca Țurcașiu.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton